Afhængighed af kaffe og dens abstinenser

Mange af os kan lide kaffe, chokolade og coca-cola… Ved du hvorfor vi spiser så meget? Vi spiser for meget fordi de har en lille fælles hemmelighed. De indeholder alle det samme materiale som medfører afhængighed. Stadig er det en lovlig afhængighed men den er virkelig skadeligt for dit helbred. De indeholder alle sammen koffein. Vores moderne afhængige stof. Det er ofte støttet af en social faktor. Kaffe, cola og chokolade indtag bliver alle støttet af reklamer, møder, pauser og mere. Koffein indtag er acceptabelt til et vist niveau og dette niveau er meget lavere end det de fleste af os indtager i løbet af en dag. 3 kopper kaffe er acceptabelt for en voksen med godt helbred. Hvor mange af os drikker mere end det? Jeg kan høre de fleste siger “det gør jeg”.

Afhængighed af kaffe og dens abstinenser

Slip din kaffe lyst

Og har du nogen idéer omkring de helbredsproblemer som koffein kan være skyld i? Bare for at næve nogle af dem; Hjerte problemer, mave problemer, blod relateret problemer, knogleskørhed, søvnløshed og endda kræft. Når du ved hvor skadeligt det er, vil du love dig selv at du lidt efter lidt vil stoppe med at indtage så meget koffein. Du har endda planlagt at du ikke vil købe nogen af disse produkter for at undgå at blive fristet af det. Det er en meget god plan, men uheldigvis er det ikke så nemt som du har forstillet dig, fordi uden at du ved det er du allerede afhængig af koffein. Du vil nok ikke være i stand til at forlade denne koffein verden nemt. Lige som andre afhængigheder, når dit daglige indtag af koffein formindskes symptomer vil komme som et bevis på din afhængighed. De mest ofte set er manglende energi, dårligere daglige præstationer, angst og andre lignende ting. Udover dette kan koffein indtag være en ubevidst handling i perioder, så som når du har en pause på arbejdet og drikker en kop kaffe, så stimulere koffeinen din adrenalin i kroppen så du føler dig friskere i stedet for søvnig og træt. Vores underbevidsthed er overbevist om at kaffe får os til at få det bedre, og vil tvinge dig til at drikke kaffe når den føler sig træt eller har brug for energi. Som tiden går, bliver det at drikke kaffe en afhængighed. Dagene hvor du kunne arbejde ud at drikke kaffe er slut. Nu er du som en robot der ikke kan leve uden det, du går endda direkte i køkkenet efter du er stået op. Det bliver meget vigtigt som den første ting om morgenen, og du vil opleve hovedpiner meget ofte når din krop ikke får den mængde koffein som den har vænnet sig til.

Det at være afhængig af koffein er ikke et normalt problem. Men overrasker det dig så at vide at 20% af verdens befolkning afhængige af koffein? Det er kendt at 80% af verdens befolkning bruger koffein i en eller anden form. Det er så synligt når man ser på de forskellige varianter af kaffe i butikkerne. Uanset hvor du går hen, er der altid flere forskellige slags kaffe at vælge imellem, og det er nok det stof i historien der har haft så mange afhængige.

Koffein afhængighed er et problem som du skal kæmpe med fordi det skader dit helbred seriøst. Lige som alle andre afhængigheder er det et produkt af din underbevidsthed og du kan fjerne disse rødder direkte i din underbevidsthed. Alt du behøver at gøre er at nå din underbevidsthed, det kan du gøre med hypnose. I en hypnose session vil du lære hvordan du skal kæmpe imod din afhængighed, hvordan du skal slette symptomerne og hvordan du skal slippe af med din ubevidste handling med at indtage koffein. Hypnoses succes med at kurere afhængighed, ubevidste handlinger og afhængigheds symptomer er meget kendte. Så det vil nemt hjælpe dig med at slippe af med dine moderne og legale men skadelige afhængighed. Over en kort periode vil du indse at du ikke behøver koffein i dine pauser eller når du mødes med dine venner. Du vil indtage det igennem kaffe, cola og chokolade fordi du ønsker at indtage disse ting, men ikke fordi du bliver presset til at gøre det af din underbevidsthed.

“Hypnose vil fjerne din afhængighed og give dig dit helbred tilbage.”