Allergi og hypnose

Allergi!!

Allergi og hypnoseDu kan ikke gå frit omkring i forårsmåneder, du elsker katte, men du kan ikke have en, sol får dig til at klø dig som en sindssyg, du kender ikke engang smagen af mad fra havet, du kan ikke have dit hår farvet, du kan ikke bruge din yndlings læbestift, du elsker at barbere dig med barberskum, men du kan ikke bruge det, en bi kan dræbe dig … Og der kan være mange flere lignende situationer … Hvis du viser reaktion på et bestemt stof, så er det bare ”ærgerligt!” . Velkommen til realiteten af allergi. Du er fanget her. Desværre er der ingen vej ud! I virkeligheden kan du kun og kun og kun undgå dit allergen, uanset hvad det er. Hvad kan være værre? Sommetider kan du ikke undgå det. Nogle gange bliver du udsat for det ubevidst. Kløe, nysen og pletter på kroppen eller undertiden mere alvorlige resultat såsom vanskeligheder med at trække vejret eller endda nogle blod relaterende reaktioner, som kan resultere i dødsfald, er de mest kendte symptomer på allergi.

Allergi er en reaktion fra dit immunsystem overfor nogle bestemte stoffer. Det er en slags overfølsomhed. Når kroppen er udsat for disse stoffer, markeres det som farligt, og hver gang kroppen oplever stofferne, giver det reaktioner. Dit immunsystem bliver klar til en kamp med de stoffer, der er mærket med flaget “farligt” og producerer histamin, som er årsagen til din allergiske reaktioner. Årsager til allergi kan være arveligt-, køns-, race- og aldersbestemt. Desuden er der fire miljømæssige faktorer, der hævdes at fremkalde allergi; udsættelse for smitsomme sygdomme i den tidlige barndom, miljøforurening, allergene niveauer, og kost ændringer. Allergier kan også have nogle følelsesmæssige rødder. Sommetider kan mennesker udvikle allergi for et stof, mange år senere, eller det vises i perioder med stress. Kroppen beskytter sig selv og finder en måde at slippe ud af den stressede situation. Der er også et punkt, som ville være nyttigt at angive her. Allergiske personer reagere normalt godt til placebo tests. Det betyder, at disse mennesker får kun sukker piller eller vand i stedet for medicin, og de føler sig bedre. Dette er et stærkt fingerpeg for at visse allergier er følelsesmæssigt orienteret.

Uanset hvad årsagen er, er allergi er et mareridt for nogle mennesker. Nogle gange er det uundgåeligt at komme i kontakt med det allergen. Hvordan kan du holde dig fra solen? Hvordan kan du få blomsterne til ikke at producere pollen? Hvordan kan man holde sig væk fra alle de katte eller alle de mennesker, der har kontakt med katte? Har du lyst til at leve i denne “Realitet af allergi” i resten af dit liv? Det behøver ikke at være sådan. Der er en måde at slippe. Du kan lære din krop at give de rigtige reaktioner mod dit allergen. Du kan gøre dette ved hjælp af hypnose. Selvom der ikke er nogen måde at helbrede allergi på, er der måder at forvalte reaktionerne. Hypnotiske forslag kan give dig en lempelse af de allergiske reaktioner.

I hypnoterapi for allergi, skabes der i klienten et billede af personen udsat for allergener, skridt for skridt. Først forestiller du dig en kopi af dig selv i kontakt med et hvilket som helst stof. Så forestiller du dig kopien i kontakt med allergenet og endelig dig selv i kontakt med allergenet. Når du forestiller dig at du er i kontakt med allergenet uden reaktion, kopieres denne situation til underbevidstheden. Din underbevidsthed kan ikke skelne mellem de virkelige og de imaginære situationer. Når underbevidstheden ser, at du er i kontakt med allergenet uden en reaktion, så vil den fortælle din krop, at den kan fjerne det “farlige” flag for dette stof. Hvis din allergi har psykologiske rødder, er hypnose et uvurderligt værktøj til at fjerne disse rødder. Succesen med hypnose som stress reducering er kendt, og folk har beskæftiget sig med hypnose til stress elimination i mange år. Hypnose for allergi sessioner, giver virkelig effektive resultater. Der er mennesker, der slipper af med deres allergi i løbet af et par behandlinger, nogle gange endda efter een behandling.

Den eneste hemmelighed, der er med hypnose, er at ville det i hjertet. Hvis du vil og er åben over for hypnose, hvis du mener, at hypnose virker, så giver det store muligheder for dig.

Kort sagt, er der ingen tilgængelig kur mod allergi, fordi årsagen til allergi stadig er et mysterium. Vi ved ikke, hvorfor nogle mennesker har allergisk reaktion på nogle stoffer. Med en ukendt årsag til allergi, er den eneste sandsynlige behandling for allergi at mindske symptomerne. Der er forskellige måder at håndtere dette. Du kan undgå de allergener, du kan bruge medicin eller du kan bare lukke øjnene og lad mig hjælpe dig med at slippe af med allergi. Det har skabt mirakler for mange mennesker, og der er ingen grund til, at du ikke skal blive den næste der oplever dette mirakel.