Angst og hvordan man ændre angst med hypnose

Angst, er det det du oplever? Oplever du angst?

Angst og hvordan man ændre angst med hypnose
Ved du ikke hvad angst er? Det er en følelse af ængstelser og frygt som ofte er præget af fysiske symptomer; svedtendens, spændinger og øjet hjertefrekvens. Nu kender du svaret, så vi spørger igen. Oplever du angst? Kan du svare ja? Bare rolig, du er ikke alene. Mange flere mennesker oplever også angst. Det er den ubehagelige gave fra den nye tidsalder for menneskeheden.

Angst er generelt en reaktion på stress, givet af sindet. I en tid med stress, sender din hjerne signaler til kroppen og du oplever forøget puls, mave smerter, forhøjet blodtryk, overarbejdende svedkirtlerne og osv. Nogle gange kan disse reaktioner blive mere som et hjerteanfald. I virkeligheden er angst ikke noget at være bange for, når det står mellem de normale grænser. Du kan have en eksamen, en præsentation, en samtale, et møde, eller noget, du skal være forberedt på. I disse situationer nogle spænding kan endda hjælpe dig med at øge din præstationsevne og skubbe dig til at arbejde eller studere. Men hvis det er i en overdreven tilstand så er du nødt til at lede efter måder at komme af med det. Hvis eksamen, møder eller noget, der skaber en vis vægt på dit liv som gør dit liv til et mareridt, eller hvis du oplever angst om livets realiteter, såsom døden, så er du nødt til at konsultere en professionel.

Hvad der ligger til grund for angst er normalt negative tanker omkring hændelser som er sket en selv. Mennesker som er bange for at fejle lider generelt af angst. Hvis du lære at erstatte dine angst tanker med positive tanker, kan du omdanne din angst til spænding og holde det inde for acceptable grænser. Hypnose er en af de mest brugte teknikker til at bekæmpe angst. Det vil hjælpe dig med den proces at erstatte dine angst tanker via forslag givet af hypnotisøren. Det vil ikke dræbe dine reaktioner over for stress; men det vil give dig kontrol over dine reaktioner ved stress.

I en hypnose session, vil du komme i en dyb trance stadie hvor din underbevidsthed er klar til at absorbere de forslag der bliver stillet. Du vil først nå din underbevidsthed og finde grunden til din angst. En tidligere usuccesfuld oplevelse, et traume, misbrug eller andet? Du vil erstatte dine ubehagelige følelser og tanker med mere behagelige. Det er nemt at bilde din underbevidsthed ind at andet er sket, eller at oplevelsen var mere behagelig, den tager nemlig hvad den ser som den virkelige verden. Hvis du viser din underbevidsthed et af dine dårlige minder og erstatter det med behagelige følelser vil det erstatte den forrige oplevelse med den nye, og relatere den oplevelse med behagelige følelser. Du vil ikke ændre dine minder, du vil bare ændre måden hvorpå du reagere på disse.

Efter dette vil du lære at kontrollere de signaler som din hjerne sender til din krop når den er under stress. Din hjerne vil stoppe med at overreagere på stressfulde situationer. Det er blevet kendt igennem forskning at din underbevidsthed kan blive trænet til at kontrollere din krop. Symptomer så som; sved, øget hjerteslag, højere blodtryk er alle skabt af en serie reaktioner som er startet af din underbevidsthed. Tænk nu, hvis det kan få dig til at reagere sådan, hvorfor så ikke lære det at reagere anderledes? Hvordan vil du klare det? Professionelle hypnotisører, kender de korrekte forsalg til disse situationer. Ved hjælp af hypnotisørens forslag vil du have chancen for at kontrollere reaktionen af din krop. Husk på at du ikke vil slette dine fysiske reaktioner til alle farlige situationer. Du vil bare blødgøre de situationer du ønsker. Det der menes er at hvis du ser en løve vil du have en øget hjerterytme, du vil svede og dit blodtryk vil stige, men et forretningsmøde vil ikke mere blive behandlet på samme måde som en vild løve af din underbevidsthed og krop.

Stress og reaktioner på stress

er de realiteter i livet som holder os i live og alarmeret. Din underbevidsthed er ansvarlig for at advare dig om farlige situationer. Hvis din underbevidsthed på en eller anden måde er ”forvirret” omkring reaktionerne på stress kan du træne den. I en hypnose session kan du fortælle din underbevidsthed: ”Stop disse tossede reaktioner, der er intet at bekymre sig om, du overdriver!” Hvis du ønsker at nå din underbevidsthed og kontrollere dine reaktioner, bør du prøve hypnose. Du kan blive en af de tusinder som har haft godt af hypnose. Du kan tage kontrollen over dine tanker og din krop. De tilhører alle dig. Hypnose vil hjælpe dig med at mestre det og sætte op en harmoni imellem din krop og din underbevidsthed.

Læs mere og detaljeret om http://da.wikipedia.org/wiki/Angst på http://www.netpsykiater.dk/htmsgd/angst. og http://da.wikipedia.org/wiki/Angst