panik angst og hypnose

Panik angst

Panik angst kan du føle hvis du er sikker på at du skal dø. Du kan ikke trække vejret, dit hjerte slå som en besat, du har seriøse smerter omkring brystkassen, du bliver rød, du sveder, du taber dit klarsyn og meget mere. Du er helt klart ved at få et hjerte anfald eller du er ved at blive sindssyg. Du vil helt sikkert dø. Du finder dig selv i akut afdelingen. Hvad er det som doktoren fortæller dig? ”Nej du er ikke ved at få et hjerteanfald” Hvordan kan det være muligt? Sagde han at du ikke har et fysisk problem? Han har ret. Du behøver ikke at bekymre dig! Du skal ikke dø nu. Det er værre. Det er panik angst. Det vil sandsynligvis gentage sig flere gange. Hver gang du oplever det, gennemlever du de samme ting? Det vil omdanne dit liv til et mareridt. Panik angst er beskrevet af Mayo Clinic som følgende: ”Panik anfald er en pludselig episode af intens frygt som udvikler sig uden noget speciel årsag og udløser svære fysiske reaktioner. Panik angst kan være meget skræmmende.” Ja, de er klart skræmmende fordi de kommer pludselig og de er helt ubevidste.

Dit sind prøver faktisk at beskytte dig. Det prøver at sende dig signaler som fortæller dig at en situation er farlig, men den er også en smule forvirret. Den kan ikke identificere virkelig farlige situationer. Du bliver nød til at reparere denne forvirring for at slippe af med dine angst anfald. Kigger du efter muligheder for at opnå dette? Hvis du kontakter en professionel vil du sikkert blive tilbudt et langvarigt psykologisk terapi støttet med medicin. Hvad vi nogen fortæller dig at der er en meget nemmere vej? Ja der er. Det er hypnoterapi. Med hjælp af en professional hypnoterapeut, kan du gøre en ende på dit problem med panik anfald. Det er kort, det kræver ikke nogen form for medicin og det har en langvarende virkning og værdi, fordi det vil ændre din måde at opfatte hændelser.

Sådan her virker hypnose:
Logikken bag hypnose er simpel. Du vil gå forbi din bevidsthed og nå din underbevidsthed. For at opnå det stadie vil du modtage nogle forslag fra din hypnotisør. Du vil være fuldstændig klar omkring dine omgivelser men du vil være i stand til at fokusere fuldt på dine tanker. Du vil være i et sådant stadie at din underbevidsthed vil være modtagelig for alle forslag der bliver stillet. Udover dette vil du også være i stand til at vise din underbevidsthed nogle oplevelser der er sket i fantasien. Ligesom alle problemer, har panik anfald også en grund. I en hypnose session vil du først finde grunden til dine paniske anfald. Det kan være tab du lige har oplevet, fobi, frygt for at miste kontrollen, en traumatisk oplevelse eller andet. Hvad er hovedårsagen til dine paniske anfald? Når du finder grunden i din underbevidsthed, kan du ændre reaktionen på dine følelser og tanker som er forbundet med den situation. Du har som et eksempel været udsat for et frygteligt biluheld og efterfølgende har du udviklet paniske anfald. Du kan vende tilbage til det biluheld og du kan forstille dig selv føle mere sikker efter uheldet. Din underbevidsthed vil erstatte dine virkelige reaktioner med de nye som du har forstillet dig. Det betyder at følelser omkring usikkerhed vil forvinde og din underbevidsthed vil blive overbevidst om at du var stadig sikker under og efter hændelsen. Det næste skridt er at lære din underbevidsthed at de situationer som den markere som farlige ikke er så farlige igen. Din hypnotisør vil give dig forslag som er forsigtigt udvalgt i forhold til din situation og din underbevidsthed vil direkte absorbere dem. Forslag omkring det at føle sig mere selvsikker og afslappet når du er i situationer som udløser din panik angst. I tilfælde hvor de anfald skyldes forkerte opfattelse af livets realiteter så som død, vil metoden ændres. De forslag vil være målrettet imod at få dig til at slappe af og de vil hjælpe dig med at modificere dine tanker i en sådan måde at du vil tage livets realiteter som naturlige hændelser. Hvis du for eksempel bliver udsat for panik angst når du tænker på døden, vil det betyde at det er forbundet med en misforståelse omkring livets realiteter. Hypnotisørens forslag vil hjælpe dig med at se døden som en naturlig proces, ligesom fødsel, og du kan fortsætte dit liv uden frygt for døden.

Panik angst behandlinger ved hjælp af hypnose tager generelt kun en til 2 hypnose sessioner. Hvis man overvejer at et panik angst anfald tager omkring 30 minutter, vil en hypnose session der tager 2 timer, kurere dig for disse anfald. Giv dig selv en chance og brug den ufattelige styrk hypnose har.