En utrolig behagelig oplevelse

Den hypnotiske session en utrolig behagelig oplevelse.
Her forklaret trin-for-trin.

En utrolig behagelig oplevelse

  1. Det første er et evaluerings/informations interview. Dér vil de fleste af dine spørgsmål blive besvaret.
  2. Jeg vil drøfte dine mål eller problemer med dig, og foreslå den metode, der hurtigst vil give det ønskede resultat. Jeg vil selvfølgelig også svare på evt. uddybende spørgsmål du måtte have.
  3. Når du er helt komfortabel med ideen om hypnose, og føler dig på bølgelængde med din hypnotisør/hypnoterapeut, vil den reelle hypnosesession begynde. Du vil blive guidet til en dyb tilstand af mental og fysisk afslappethed. Du vil føle dig meget afslappet men vil være mentalt på mærkerne. Du vil være opmærksom på alt omkring dig. Forslagene til forandringen du ønsker, vil blive givet til dit stærke underbevidste sind. Disse forslag vil trænge ind i din underbevidsthed og blive en del af dig. Denne gamle programmering, som har holdt dig fra at nå dine mål, eller har været skyld i et problem vil blive fjernet og tillade dig at nå dine mål og eliminere problemer. Du vil komme ud af hypnosen med stærke forslag om godt helbred og en positiv attitude. Du vil føle dig bedre end du har gjort i meget lang tid.
  4. Den sidste del af vores session indeholder en kort drøftelse af sessionen, for at være sikker på, at den ønskede forandring er følt inde i dig selv, og om nødvendigt, aftale den næste session.