Træf beslutninger med hypnose

Dine tanker løber måske efter dig? Du skal fortage et valg, men hvilken af dine muligheder skal du vælge? Skal du spørge om hun vil gifte sig med dig? Skal I have et barn? Skal du forlade landet, fordi du vil begynde på et udenlandsk universitet? Vil du købe den røde bil? Vil du opsige dit nuværende job og starte din egen virksomhed?

Træf beslutninger med hypnoseDet kan være svært for mange at tage en stor beslutning, men er det for svært for dig? Når man kommer til, at der skal tages en stor beslutning, kan man af og til føle sig fanget i en ond cirkel. At tage en beslutning gør, at du føler dig emotionel svag; når du er emotionel svag, er det endnu sværere at tage beslutningen. Du kan finde det svært at have klare tanker og derved have svært ved at træffe det bedste valg ud af de givne muligheder. Det der primært forhindre dig i at tage en beslutning er dine følelser. Dine følelser forstyrre dine tanker. Du lægger en barriere foran din logik og du kan ikke tænke klart. Når dine klare tanker er blokeret, vil beslutningsprocessen blive meget sværere. Der er endda nogle mennesker som finder sig selv deprimerede, når de skal tage en vigtig beslutning. Der skal dog tages beslutninger løbende i løbet af dagligdagen; du skal for eksempel vælge imellem kylling eller oksekød til aftensmaden. Du vælger den grønne bluse frem for den røde. Du vælger at gå på arbejde i stedet for at tage bussen. Så hvorfor er det så svært at tage en svær beslutning? Hvorfor er nogle beslutninger bare større end andre?

Personer som finder det svært at tage store beslutninger har generelt en god grund begravet dybt inde i dem selv. Hvad du behøver, er at finde grunden og fjerne den, så du kan blive til en person, som kan tage en beslutning på normal vis. Udover dette vil du også lære, at alle beslutninger er ”prøv og fejle”. Der er aldrig nogen som kan være helt sikre på resultatet af en beslutning. Du skal beslutte noget. Dette behøver ikke at betyde at du skal vælge den første løsning, men den værste beslutning er bedre end ingen beslutning. Den ukendte natur af beslutningsprocessen vil være med til at udkøre dig psykisk og fysisk. Det vil trætte dine følelser, tanker og krop. Endelige vil du finde dig selv i en situation hvor du end ikke vil være i stand til at træffe selv den værste beslutning.

Hvis du leder efter en løsning til at kontrollere dine tanker og du føler at du har behov for hjælp, så kan hypnose hjælpe dig. Ved hjælp at hypnose kan du nå din underbevidsthed, som er den del af dit sind hvor dine mentale barrierer er lokaliseret. Ja det er sandt, der er mentale barriere i dit sind som står i vejen for dine tanker og din beslutningsevne. Hvis du kan nå din underbevidsthed i en hypnose session, kan du nå det som ligger til grund for, at du ikke kan foretage en beslutning. Du kan vise din underbevidsthed nogle hændelser, der er sket i din fantasi og den vil opfatte dem som virkelige. Du kan for eksempel se dig selv i en periode hvor du skal tage nogle store beslutninger og du beslutter dig nemt, hvor du efterfølgende nyder resultatet af dine beslutninger.

En hypnose session er ikke en garanti for at du lære at tage de rigtige og bedste beslutninger, men det garantere at klare din sind og at du tænker mere effektivt fordi du ikke kan lærer hvordan en beslutning ender uden at erfare dem, og nogle beslutninger skal tages for at du kan fortsætte livet. En hypnose session betyder at du nedbryder dine emotionelle barrierer. En hypnose session betyder at du tænker krystal klart. En hypnose session betyder at du vil blive i stand til at tage beslutninger. I dine hypnose sessioner vil du blive givet nogle forslag af din hypnotisør, som gør at du vil tro, at alle beslutninger vil enten fejle eller blive en succes. Ingen kender resultatet på forhånd og du kan kun lære resultatet at kende ved at tage nogle beslutninger. Du lære at separere din frygt for at fejle fra dine tanker, så du kan fokusere på dine tanker og de mulige resultater og derved beslutte dig for den mulighed, som vil give dig den bedste følelse.

Endelig, hvis du ønsker at lykkedes eller at være glad skal du tage din første beslutning. Uden at beslutte om du aldrig kan lære om det vil være en succes eller en fejl, være glad eller trist. Men for enden vil du have muligheden for at opnå noget. At forsinke din beslutning gør ikke, at du undgår det, men gør at det bliver mere kompliceret. Hvis du er en af de mennesker der finde det meget svært at fortage store beslutninger, hvorfor ikke være et af de mennesker, som ikke oplever dette problem mere, fordi de har fået hjælp igennem hypnose? Du kan mestre dine tanker og følelser og fortælle dem hvor de skal stå.

Er du klar til at ændre dit liv? Tag en beslutning, tag telefonen og ring til en hypnotisør som kan hjælpe dig med at få styr på dine forvirrede tanker!