Bide læber forhindres

Bider du i læberne lige som et barn?

Selv dem der gør finder det underligt men det er et helt normalt problem. Det er så normalt at vi ør det helt ubevidst. Mennesker som er blevet afhængige af at bide deres læber glemme sommetider at de taler med andre mennesker eller er i offentligheden imens de gør det. Det falder dem så naturligt at en ven eller bekendt ikke vil kommentere det og vil heller ikke lægge mærke til det. Mennesker med dette problem vil generelt indse at de har nogle helbreds mæssige problemer med deres læber, så som infektion, de bløder, smerte fordi læberne er blevet deforme eller fra den indre del af munden. Det værste er at selv om det ser slemt ud og giver ømme læber, bliver ens overmund og tænder tvunget til at bevæge sig unormalt hvis man altid bider i underlæben. Det vil medføre at tænderne på et tidspunkt ikke længere passer sammen. Hvis det fortsætter vil du få større problemer med dine tænder og dine tænder rokere måske i munden på dig. Det at bide læber ser grimt ud som en handling og læber der har været bidt i er helt ulækre at se på. Det ser ud som om at kun nogle steder er der hud tilbage på læberne. Det er ikke kun en bevidst handling men det er også meget svært at håndtere. Selv om du ved at du gør det ved du aldrig hvornår du gør det.

Det er bide læber bliver ofte udløst af forskellige situationer såsom; kedsomhed, spænding, ensomhed eller andre psykologiske ubehagelige problemer. Og selv om det er lige som andre vaner bliver du fornøjet med det selv om det gør ondt. Det er fordi din hjerne har kapaciteten til at give os fornøjelser eller nydelse selv om det gør ondt. Når man bider sine læber bliver forventningen opfyldt, helt ligesom en der er afhængig af stoffer der får sit stof. I begyndelse tager det kun din opmærksomhed til et andet sted, f.eks. dine læber, og du glemmer dit psykologiske ubehag for en lille periode. Med tiden bliver dette en vane fordi din underbevidsthed skaber en kode omkring denne opførsel. Som du bider dine læber vil du slippe af med nuværende ubehageligheder og din underbevidsthed tror at det bliver mindre ubehageligt for dig hvis du bider dine læber. Når den føler en lignende ubehagelig situation vil den tvinge dig til at bide dine læber.

Det at bide læber er skadeligt og skader vævet i dit ansigt og dine tænder så meget som det skader læberne selv. Enhver tilfredsstillelse som du kan få fra at bide læber bliver overvundet af de skader det giver. At bide læber, er som nævnt, et psykologisk problem som har fysiske effekter. Lige som alle problemer skader det dig og det bør kureres. Når de underbevidsthed har skabt problemet vil det være nemmest at læse det direkte i din underbevidsthed. Måske du ikke ved det, men der er professionelle uddannet til dette formål. Der er en metode som direkte lader dig komme i kontakt med din underbevidsthed, som kan slette de forkerte koder og lave nye koder. Det er HYPNOSE. Det er et stadie der minder om at sove. Under hypnose er du stadig klar over hvad der sker omkring dig og du kan nå din underbevidsthed. Det er hverken magisk eller mystisk, men helt videnskabeligt som bruger specifikke afslapningsteknikker.

Hvis du er bange for at komme i hypnose er der også andre muligheder. Der er bøger og cd omkring selv-hypnose som kan hjælpe dig af med dårlige vaner så som at bide læber. Den moderne teknologi har hjulpet meget med at skabe lydfiler og mp3. Disse lydfiler er kaldet Hypnose som kun indeholder musik og tale .

Kort er det at bide læber en ubevidst handling som ser grim ud og det er endda ulækkert. Der er ingen der ønsker at se på dig imens du gør det. Hypnose er meget berømt for dets succes med ubevidsthed handlinger. Det kan give dig dit smukke ansigtsudtryk og sunde mund tilbage. Der er altid plads til håb. Igennem hypnose vil du være i stand til at stoppe med dine dårlige vaner og dine læber vil igen komme til at se pæne ud.