Fertilitet

Fertilitet

få bedre fertilitet


Fertilitet hjælp

Nu kan du få fertilitet hjælp. Hypnose kan hjælpe dig med at blive gravid, ligesom det har hjulpet andre. Du er i en situation hvor du ønsker at blive gravid men du kan ikke blive det. Du har søgt hjælp hos dine læge som har informeret dig om at du er helbredsmæssigt i stand til at blive det. Der er udført tests som viser der ikke er nogen grund til du ikke skulle kunne blive gravid naturligt. Din læge har fortalt dig du bare skal være tålmodig. Du har været tålmodig i lang tid men af lige vel bliver du ikke gravid. Hvad er problemet? Hvorfor kan du ikke blive gravid? Hvad siger din fertilitet?

Det er velkendt at der er en stærk forbindelse imellem det psykologiske og fysiske stadie. Når man prøver at få børn i en periode hvor man er meget stresset, især efter nogle mislykkedes forsøg, kan parret blive endnu mere stresset og tiden det tager, vil føles længere. Måneder føles som år. Det at elske bliver lavet om til et graviditets prøve, og begge parter begynder at tænke om de fejler noget. Udover dette hænder det også at partner giver den modsatte skylden for den situation de er i. Som tiden går, hvor forholdet startede lykkeligt som man ville forrige med et barn begynder at blive til at mareridt. Du giver dig selv skylden, du giver din partner skylden, og hver gang i rører ved hinanden bliver i mindet om det samme; i kan ikke få et barn. I korte træk betyder dette at, i er begge ulykkelige.

Hvad er det der sker med dig? Hvad er det der sker med dit liv? Hvor kommer dette mareridt fra? Du ville jo bare gerne have et barn. Hvad betyder dette? Denne forvirring bliver kaldet stress, og det kan ske at din stress er stærkere end viljen til at få et barn. Det kan påvirke din psykiske tilstand, og dine hormoner, din fertilitet og dig selv oplever du som en kaotisk cirkel. Stress påvirker din fertilitet negativt, og at lidt af barnløshed påvirker din fertilitet endnu mere negativt. Stress påvirker ikke direkte din fertilitet, men forstyrre den balance du har i kroppen. Når din hormonelle balance er forstyrret ville din menstruationscyklus også blive uregelmæssig. Det at blive gravid er en følsom situation, som nemt kan være forhindret på grund af forstyrrelser og uregelmæssigheder. Dette er præcis grunden til at der er mange historier om kvinder der bliver gravide efter de har opgivet. De giver op og deres stress forsvinder sammen med at de lige pludselig er blevet gravide,

Det er klart at du bliver nød til at overkomme din stress, og uheldigvis når vi snakker om en psykisk form for stress er den svære at overkomme fordi det ikke er noget du bevidst gør. Her kan hypnose være et godt valg, vidste du at du kan kommer dig over psykologisk stress ved hjælp af hypnose? Det er hverken magisk eller mystisk. Det er faktisk helt videnskabeligt bevist. Mange undersøgelser viser at der er en forbindelse imellem det psykologiske stadie og blive gravid. Andre undersøgelser viser at hypnose er en positiv faktor i kampen imod barnløshed og fordobler succes af IVF behandlinger (reagensglas metoden).

Det som hypnose gør ved barnløshed og fertilitet er at det hjælper dig med at reducere din psykiske stress, balancere dine hormoner og du føler du har en bedre selvtillid og slipper af med dine dårlige vaner, som er medvirkende til din barnløshed. Hypnose påvirker din hypothalamus, som styre udskillelsen af hormoner i din krop, og hypothalamus er nemt på virket af stress, og derfor bliver din hormonelle balance påvirket når du er stresset. Når man over en længere periode har prøvet at blive gravid kan være en meget stressende faktor som kan gå ud over din fertilitet. Den dybe trance som du opnår via hypnose vil få dig til at blive mere afslappet og klare dit syn på dine ønsker og problemer som du oplever i denne periode. Udover dette vil du ved hjælp af hypnotisørens forslag programmere dit sind i en sådan måde at du mere naturligt vil tolerere de prøvelser det er for dig at blive gravid, derved vil du blive mere selvsikker og lære ikke at skyde skulden på dig selv eller din partner efter et mislykket forsøg. Ydermere er det ikke kun brugbart for kvinden, men også brugbart for manden i forholdet, han kan justere hormonerne for den rigtige timing ved hjælp af korrekte hypnotiske forslag. Dette betyder at hypnose er en komplet løsning for par der ønsker at have børn fordi dette kræver en komplet harmoni imellem parterne. En afslappet mand og kvinde, som ved at de er ved at blive klar til en graviditet og et barn vil komme sig lettere over de ikke helbredsmæssige problemer imens de prøver at få børn.

Når problemerne der forhindre graviditet er psykologiske er hypnose klart noget som er værd at prøve, fordi mange kvinder som har været igennem hypnoterapi sessioner nu nyder deres liv med deres børn. Du kan nemt blive en af dem. hjælp din fertilitet.