Hypnose mod flyskræk

Hypnose mod flyskrækHvad er flyskræk? Flyskræk er en hæmmende ting. I hvor lang tid har du haft undskyldninger for ikke at tage på din drømmeferie på den anden side af det store ocean pga. flyskræk? Er forretningsrejser et mareridt for dig? Siger du altid at du elsker at køre lange busture, selvom du faktisk hader dem? Du var indkaldt til et jobinterview til det bedste job i din karriere. Men du accepterede ikke fordi det var lokaliseret på den anden side af landet? Flyskræk kan være utroligt hæmmende.

Flyskræk kan være alvorlig, fordi flyskræk kan afholde dig fra at søge nye udfordringer. Er nogle af disse situationer noget du kender til, kan du have flyskræk. Flyskræk kan have mange årsager, så som; højdeskræk, frygt for det ukendte, betænkelighed ved uheld eller forsætlige angreb, frygt for at være lukket inde med mange mennesker, forstyrrelse på grund af længere tids inaktivitet, frygt for tab af personlig frihed, betænkelighed ved turbulens og andre vejrforhold, manglende forståelse for de aktiviteter, der er forbundet med en normal flyvning, tab af kontrol, at være afhængig af teknologi og andre mennesker, og fortids psykologiske eller fysiske traumer.

Selvom statistikkerne viser at uheldsraten er meget lav i luftindustrien sammenlignet med andre transportmuligheder, hjælper det ikke folk med deres skræk for at flyve, fordi flyskræk rent faktisk er en fobi. Fobier er irrationelle og overdreven frygt som påvirker det normale ”flow” i dit liv. Nogle undersøgelser viser at næsten 20% af menneskeheden har denne fobi.

Uanset hvad grunden er og hvad end navnet er, frygten for at flyve kan forhindre dig i at nå mange ting, som du kan nyde eller hvor du behøver at være til stede. Uheldigvis, skal du overkomme det og heldigvis er det muligt.

Lige som alle andre typer frygt eller fobier, skal du finde den virkelige grund der ligger bag, for at overkomme flyskræk. Der kan ligge noget dybt gemt inde i dig, som du slet ikke selv er klar over. Din underbevidsthed har relateret ”at flyve” med den bestemte hændelse. Det kan være meget svært at realisere disse relationer, som din underbevidsthed har skabt. Du har klart brug for professionel hjælp til at finde din grund til flyskræk. For at finde grunden til flyskræk, kan hypnose være en god hjælp. I en hypnose session vil du tage en rejse dybt ned i din underbevidsthed. Du vil finde grunden til din flyskræk.

Hypnose er lidt som en magisk tryllestav, men er ikke magisk i sig selv. Det er videnskab. Det er håndteret af uddannede og certificerede fagfolk. Det er baseret på den måde din underbevidsthed opfatter ting. Din underbevidsthed kan ikke kende forskel på virkeligheden og fantasien. Den tager hvad end den ser som virkelighed. Dette betyder at du kan vise din underbevidsthed ting som du ønsker, og den vil opfatte disse ting som om de er sket i virkeligheden. Din hypnotisør vil hjælpe dig med dette i en hypnose session. Du vil komme i et dybt trance stadie og du vil være i stand til at forstille dig hvad som helst. Som magien af hypnose ligger i at passere din bevidsthed, vil alt som du forstiller dig blive direkte absorberet af din underbevidsthed.

For at glemme din frygt for at flyve, skal du først, som fortalt ovenfor, finde grunden til din frygt. Når du har fundet den, vil du erstatte de ubehagelige tanker eller følelser omkring det med nye behagelige tanker og følelser. Lad os være specifikke. Du har en frygt for at flyve og du har besluttet dig for at prøve en hypnose session imod dette. Først vil du modtage forslag fra din hypnotisør, og du vil være i stand til at nå din underbevidsthed direkte. Du vil rejse tilbage i tiden til din underbevidsthed og finde grunden for din frygt. Når grunden er fundet, vil du modtage yderligere forslag fra din hypnotisør, som vil reducere kraften af de negative følelser skabt af pågældende grund. Du vil skabe en virtuel flyvetur. Du vil være ombord i din fantasi og denne gang vil du kontrollere flyveturen. Det vil være sikkert og komfortabelt på den måde som du ønsker det skal være. Efterhånden som din underbevidsthed absorbere ting igennem en hypnose session, vil den tage denne behagelige oplevelse som virkelig. Din underbevidsthed vil være overbevidst om, at der ikke er noget at frygte omkring det at flyve. Når din underbevidsthed er overbevidst om noget, vil den overbevise dig om det samme emne, ligesom den tidligere overbevidste dig om, at det at flyve var farligt.

Kort sagt, du vil vise din underbevidsthed nogle falske oplevelser og den vil tro at de er virkelige. Det er en kort og sikker oplevelse som vil give dig din frihed. En hypnose session kan være dit boarding pass:

Fra: Flyskræk
Til: Frygtløs
Klasse: Sikker
Gate: Underbevidsthed

Nu skal du bare booke dit sæde i den hypnotiske flyvetur…