Fobi og fobier fjernes hurtigst med hypnose

Fobi og fobier

Højder, vand, kørsel, hunde, tandlæger… Dette er bare nogle af de få eksempler der eksistere over fobier. Fobier er irrationelle og overdrevne frygter. Vi har alle en frygt. Nogen gange er frygten endda brugbar, så som frygten for at røre ved ild. Grunden til at frygten eksisterer, er at vi prøver at beskytte os selv. Vi frygter farlige ting og situationer og prøver at undgå disse. Nå emnet falder på fobier er de som nævnt overstående, irrationelle og overdrevene.

En fobi kan være relateret imod alt, men de har nogle fælles egenskaber. Når du står over for en forbi føler du dig ængstelig, nervøs, dit hjerte føles som om det slår hurtigere, du har svært ved at trække vejret, du begynder at svede og så videre. Nogen gange er det ikke engang muligt at du behøver at se det, du føler disse fobier selv når du forstiller dig du skal se det.

Fobier vil generelt påvirke hele dit liv fordi du prøver at undgå enhver situation der kan få dig til at stå til ansigt med din frygt. Det kan være du har en fobi for insekter og du ikke behøver at se dem for at frygte dem. Du frygter for alt fordi du tror de kan komme ud fra alle steder. Du kan ikke åbne skabe, du kan ikke gå frit på indkøb fordi der kunne være insekter inde bagved hylderne, du kan ikke nyde at slappe af i din sofa – tænk hvis der var et insekt under sofaen? Du kan ikke nyde en udendørs aktivitet med dine venner. Der er mange andre eksempler på sådanne situationer. Det betyder at fobier kan ødelægge dit liv!

Du ved at din frygt ikke er logisk, men du kan stadigvæk ikke hjælpe dig selv med den følelse det er at have et hjerteanfald når du ser eller forstiller dig din fobiske situation. Folk kender nogle gange deres grund til at have en fobi og andre gange tror de at de altid har haft den frygt. Dette er dog ikke situationen, alle fobier har en grund. Du har måske glemt disse grunde, men alle fobier har en situation gemt i din underbevidsthed. Du har muligvis oplevet noget i fortiden eller du er blevet lært at frygte noget. Din underbevidsthed er lidt som en potte med jord, du planter frø og de gror. Nogle gange i dit liv, må du have plantet nogle frø af frygt, og disse er nu blevet til et træ af fobi. For at du kan ændre på din opførsel og fobi bliver du nød til at fælde træet og plante nye frø.

Vidste du at hypnose er en metode hvor du kan nå din underbevidsthed, hvis du lærer de rigtige teknikker? Fobier er behandlet med succes ved hjælp af hypnoterapi. I en hypnose session vil du først nå din underbevidsthed og derefter lede efter årsagen til din fobi. Var der en hun der bed dig som barn? Har du mistet en du elskede i et flystyrt? Har du været vidne til en frygtelig ulykke? Uanset hvad der ligger til grund vil det være gemt i din underbevidsthed. Når du finder grunden, vil du lære at erstatte din ængstelige reaktion med mere afslappede reaktioner. Du lærer at se din frygt med din nuværende forståelse. Du blev bidt af en hund da du var 3 år og nu er du 30. Du har klart en anden fremgangsmåde til at evaluere hændelser. Hypnotisøren vil hjælpe dig med at genopleve hændelsen, men denne gang i en mere afslappet måde, og hypnotisøren vil hjælpe dig med at erstatte de negative følelser som du forbinder med denne hændelse med positive. Din underbevidsthed vil have nye minder af situationen og du vil få et nyt syn på de ting som du tidligere frygtede. Du vil ændre din opfattelse af denne ting. Dette betyder at tidligere opfattede du din fobi som ”meget farligt” men efter endt hypnose vil det samme betyde ”normal”.

Du vil altid have muligheden for at fjerne fobier fra dit liv og nyde dit liv i alle aspekter. Alt du behøver at gøre er at ændre den opfattelse din underbevidsthed har. Der er en nem og kort løsning til at fjerne fobier fra sit liv. Ved hjælp af hypnose vil du nå din underbevidsthed og du vil ændre på de forkerte opfattelser, og når du vender tilbage vil du opdage hvor meget du kan nyde livet.

Hypnotisøren vil hjælpe dig til din underbevidsthed, og vil hjælpe dig med at ændre din tænkemåde.

Livet er værd at leve, selv hvert sekund, lad det ikke blive ødelagt på baggrund af en irrationel frygt. Du er stærkere end din frygt, du skal bare ville det.
Læs mere på http://da.wikipedia.org/wiki/Fobi