Fortidlig sædafgang?

For tidlig sædafgang føles sommetider føler du dig som en 100 m løber? Har du nogensinde oplevet en maraton? Lider du af for tidlig sædafgang? Du er ikke alene. Der er mange flere derude, der har det. Det største problem med for tidlig sædafgang at indrømme det. Det ses som en pinlig situation, fordi mænd er tilbøjelige til at evaluere andre mænd med mht. til resultater i seksuelle forhold. Tit er mænd koncentreret om problemet i sig selv og gøre en større rod i stedet for at koncentrere sig om årsager og løsninger. Der er ingen korrekte definition for for tidlig sædafgang, men det er simpelthen ejakulation i de tidlige stadier af samleje, til tider lige efter starten af samleje. Den medicinske definition af for tidlig sædafgang er stadig ikke ryddet. Nogle forskere definerer det som ejakulation i de første to minutter af samleje mens andre definerer det som sædafgang før partneren er opfyldt i mere end halvtreds procent af deres samleje. Årsagen til konflikten om definitionen er, at folks samleje rutiner er forskellige fra hinanden. Det er rapporteret, at generelt 30-40% af mændene menes at have dette problem. Det generelt har psykologiske årsager og sjældent fysiske årsager. Det meste ses årsagen er følelsen af at skynde os i begyndelsen af seksuelle oplevelser. Sommetider er det partnernes fremtvingen af en hurtig sædafgang der kan være årsagen. Følelsen af skyld eller frygt for samleje kan endda medføre for tidlig sædafgang. En anden oftest set årsag er manglen på selvtillid og frygt for at blive til grin. Disse situationer er kodet i underbevidste sind. Det underbevidste sind etiketter samleje som noget, der skal undgås, og hver gang samleje begynder, er det det underbevidste sind sender signaler til kroppen for at være hurtig og afslutte den så hurtigt som muligt. Faktisk prøver den kun at beskytte dig, men desværre er resultatet tidlig sædafgang. Mange mænd oplever dette et par gange i deres liv, men hvis dette bliver løbende kan resultaterne af det kan være virkelig irriterende, såsom at følelse sig utilstrækkelig, yderligere tab af selvtillid, utilfreds partner og nogle gange kan det gå så videre som slutter et forhold.

Kuren for tidlig sædafgang

afhænger nogle psykologiske teknikker, hvoraf den ene er hypnose. I hypnose kan du nå dit underbevidste sind og ændre tankemønstre. Hvis dit underbevidste sind har skabt et tanke mønster, at samleje bør ophøre hurtigt på grund af nogle tidlige erfaringer du kan ændre dette mønster med en ny at sige, at samleje bør holde så længe du ønsker det. I hypnose er du i en dyb trance tilstand og dit underbevidste sind er åben for alle nye forslag. Du kan nå dine underbevidste sind, klart identificere den tankemønstre, virksomheden har udviklet og ændre disse mønstre. Med hjælp af de forslag, som jeg vil give dig, kan du forestille dig selv i den situation, du ønsker at være. Du kan forestille dig en længere samleje uden hastværk, uden svigt og uden frygt. Din underbevidste sind bliver overbevist om, at samleje ikke behøver at være afsluttet hurtigt. Så det vil stoppe med at sende signaler om “færdiggør det” under samleje, og du vil få mulighed for at opleve en langvarigt samleje, tilfredsstillende for både dig selv og din partner. Desuden er der ud til at løse det problem, vi vil finde årsagen til problemet. Hvad er årsagen til for tidlig ejakulation i din sag? Når vi finder det vi vil erstatte dine følelser på dette eksempel med positive følelser. Du vil løse dit selvstændige tillid relaterede problemer, angst relaterede problemer, frygt relaterede problemer, og du vil være i stand til at træne dit sind korrekt at styre dine muskler under samleje. Hypnose vil bringe dig et andet synspunkt om samleje. Du vil ikke være at tænke på slutpunkt, i stedet bliver du nyder samleje selv. Når du er renset fra din frygt, skynd dig, angst og eventuelle negative følelse forårsager tidlig ejakulation du vil have chancen for at opleve en normal ejakulation tid.

For at opsummere, for tidlig sædafgang er et problem, at masser af mænd lider af. Årsagerne er generelt lignende, en ubevidst følelse af færdigbehandlingen af samleje så hurtigt som muligt. Dens resultater fortjener mere opmærksomhed, fordi det kan medføre mere psykologiske problemer, og det kan ende relationer. Ved hypnose, du kan lære dit underbevidste sind ikke at påvirke din krop til at være “hurtig”. Hypnose kan være den rigtige løsning på for tidlig ejakulation og kan gave du den langvarige fornøjelse du nogensinde drømt om. Du og din partner fortjener dette.