Skift dit held med hypnose – bliv heldig!

Held er meget vigtigt i livet. Det er ikke at vi ikke kan leve uden, men det gøre vores liv meget lettere hvis vi har heldet med os. Hvis der sker noget dårligt for os, så bebrejder vi skæbnen hvor uheldige vi er og vi bebrejder hvorfor der ikke sker noget dårligt for andre.

Men det som det handler om er lykken inde i os, og vi bør bide hvor nøglerne er til at åbne døren for det. Der er nogle ting som også forhindre lykken i at blive hos os. En af de ting er de negative tanker. Når vi tænker negativt producere vi også negativ energi, derfor er det ikke muligt for heldet at være på vores side.

Det handler om at når vi tror at noget godt vil ske, så er chancerne for at det sker større. Og når vi tror at noget bringer os held og bære det hver gang vi har brug for heldet er med os, så vil det sandsynligvis medføre det, fordi vi tror på det. Det som det handler om er at livet er som et spejl. Hvis vi er glade giver verden os mere lykke.

Hvis vi er uheldige føler vi elendighed. Hvis vi ser på spejlet med et trist ansigt kan vi kun se hvor triste vi ser ud. Der er noget som kan hjælpe os med at fjerne tristheden og blive heldige – hypnose er hvad det handler om. Når hypnose når din underbevidsthed kan det se hvorfor du har uheld.

Årsagerne kan være lette at identificere det de for det meste bliver forbundet med dårlige minder og ofte vil den person som bliver hypnotiseret ikke ønske at tale om det. Dette er hvad det handler om. Disse dårlige minder kan nemt omdannes til gode under hypnose. Hypnose kan ændre dit liv, fordi det er hvad det handler om.