Skal du være Forældre?

<h1>Skal du være Forældre?<h1>Du føler dig alene. Du skal gøre alt dobbelt så meget som andre for at opfostre dit barn. Dit ansvar er fordoblet. Du er en enlig forælder. Du skal både være mor og far, både mand og kvinde. Du skal både arbejde og blive hjemme. Du er kun en person til at hente dine børn fra skole, lave made, lære dem at cykle og alt muligt andet som man kan forstille sig i et barns liv. Du skal være alt som dit barn har brug for. Til tider mister du måske din selvtillid, du føler dig skyldig, du føler dig mere træt end alle andre og sommetider ønsker du, at du kunne opsige din stilling som forælder, fordi du ikke føler at du kan klare det længere. Men du kan ikke bare stoppe det. Du ved det er svært, men du bliver nød til at forsætte. Du skal forsætte med at tage dig af dit barn. Det barn har kun dig og du bliver nød til at forberede barnet på livet. Det lyder mÃ¥ske unfair, men det er sandt.

Nu om dage stiger antallet af enlige forældre konstant.

Skilsmisser eller tab kan være skyld i dette. Uanset hvad grunden er, er det ikke nemt. Mange enlige forældre har brug for professionel hjælp, fordi det er en hård opgave at være alene og opfostre et barn. At være i stand til at tage dig af dig selv, dit liv og dit barn kan resultere i behovet for professionel hjælp. Det er nødvendigt, ikke kun for dig selv men også for dit barn, fordi en psykologisk sund forælder vil opfostre et psykologisk sundt barn.
Du vil have at tingene skal være perfekte for dit barn. Det er hvad enhver forælder ønsker for deres barn og hvis du fejler føler du dig skyldig. Faktisk vil alle forældre fejle på et tidspunkt under opfostringen af et barn, men en enlig forældre skal igennem alt dette alene. Du har ikke en chance for at dele en fiasko. Når noget går galt føler du dig skyldig og mister din selvtillid. Du kan begynde og tænkte at du ikke kan klare det. Efterhånden som du mister din selvtillid vil du begå flere fejl og livet bliver sværere. Faktisk er alt du behøver bare at øge din selvsikkerhed, selvværd og sænke din skyldfølelse.

Ydermere som en enlig forælder har du også bekymringer for fremtiden. Du frygter måske at du ikke vil være i stand til at gøre barnet glad i fremtiden. Disse bekymringer vil skabe stress og jo mere stresset du bliver, jo flere fejl vil du lave. Som en tilføjelse til dette, kan det være at du som enlig forældre prøver at bevise dig selv som en perfekt forælder. Det betyder at du som enlig forælder føler et større pres fra samfundet og du prøver ubevidst at vise samfundet at du kan klare alle ting selv helt perfekt. Som tiden går, vil alle bekymringer og stress eskalere og du vil blive en meget nervøs person som begår en masse fejl.

Du kan ikke ændre dit liv men du kan ændre dig selv og dine tanker. Du kan blive mindre perfektionistisk, mere selvsikker, bekymre dig mindre om samfundets meninger og du kan slippe af med følelsen af skyld.

Hypnose kan hjælpe dig i dette stadie. Hypnose er et stadie hvor du i en dyb trance er i direkte kontakt med din underbevidsthed, som faktisk styre din adfærd. Hypnose er velkendt for dens succes, når det kommer til at ændre tanker og adfærdsmønstre. Udover at være et dybt trance stadie vil det hjælpe dig med at vinde din tidligere styrke tilbage. I en hypnose session vil du nå de dybe og gemte stier af sit sind, din sjæl og din emotionelle verden. Du vil blive givet forslag til at blive mere afslappet, mere selvsikker og fø
føle dig mindre skyldig, selv når det går galt. Du vil fjerne dine negative følelser omkring dig selv og erstatte dem med positive. En hypnose session for en enlig forælder er en mikstur af flere forskellige hypnose teknikker, som er brugt til at reducere stress, skabe selvtillid og selvværd samt modifikation af din adfærd. Du vil også kunne lære at tænke, at det at fejle, kan være lige så normalt som succes. Det er en del af livet.

At opfostre et barn er for alle en hÃ¥rd opgave og hvis du er en enlig forælder er den dobbelt så hårdt. Personer med negative følelser begår med større sandsynlighed fejl, når de opfostrer et barn som kræver et minimum af fejltagelser. Alt hvad du skal gøre er at finde din indre styrke og klare dine mentale barrierer foran dine tanker, så du kan minimere din stress og være glad. Din glæde vil give positiv energi til dit barn. Hvis du er en af de enlige forældre som har brug for professionel hjælp skulle du prøve hypnose. Dit barn fortjener det.>