Terapi forklaret på 5 sekunder

Jeg hjælper dig med med via terapi at ændre adfærd hurtigt

Terapi jeg laver forklaret på 60 sekunder

Du ønsker at øge kendskabet til dine vaner, adfærd og og underbevidsthed, og er på udkig efter de mest effektive måder at gøre det, enten gennem traditionel taleterapi eller andre løsninger. Du ønsker at gå til processen på den rigtige måde, men med alle de terapeuter, er du ikke sikker på, hvad der er det rigtige at gøre. Jeg skaber hurtige positive forandringer til de fleste komplicerede sager og at hjælpe dig med en positiv følelse til at opnå dette.

Der er utallige “eksperter”, og tjenester, der hævder at vide, hvad der er bedst for dig, men da jeg indtaste mit 10. år som hypnotisør har jeg observeret mange af dem ikke har noget fingerpeg om, hvad der faktisk virker, og vil spilde din tid og penge.

Jeg vil vise dig, hvordan du nemt og hurtigt forandre uhensigtsmæssigheder og opretter en naturlig strategi designet til at hjælpe dig. Du vil lære mine unikke teknikker og processer via uddannelse og rådgivning. Du vil få en forståelse af de komplekse og forskellige terapeutiske redskaber. Min terapi filosofi er baseret på erfaring med at arbejde med hundredvis af udfordringer af både store og små, etiske og effektivt.