Hypnose til behagelige positive forandringer

Hypnose til behagelige positive forandringerVelkommen til Hypnose-Info.dk

Hypnose til  vægttab og rygestop? Tumler du med en uhåndgribelig angst eller fobi? Jeg tilbyder professionel, effektiv og målrettet hypnoterapi i hyggelige og rolige omgivelser.

Mod fobier og dårlige vaner
Hypnose er en anerkendt behandlingsform, som kan anvendes mod mangHypnose til behagelige positive forandringere problemer, som fx: angst, stress, sorg, smerte og fobier. Behandling kan også ændre på dine dårlige vaner. Det kan være rygning, overforbrug af mad, ludomani, neglebidning eller andet, der fylder for meget i din hverdag.

Optimer dine personlige ressourcer Jeg kan hjælpe dig til at optimere dine personlige ressourcer og dermed udvikle dine professionelle kompetencer. Du vil opleve en følelse af ro og overskud i hverdagen – også på det private plan.

Hurtigt resultat
Hypnose er en hurtig behandlingsform. Den direkte kommunikation med underbevidstheden gør, at du som oftest kun har behov for én til tre behandlinger.

_________________________________________________________________

Kontakt: Du er altid velkommen til en uforpligtende snak i telefonen, inden du påbegynder eventuel behandling. Klinikken ligger på Annettevej 5a i Charlottenlund, 10 minutters gang fra Charlottenlund Station.

Dit første besøge hos mig vil først og fremmest være afklarende. Du vil få belyst hvad hypnose er og blive fortrolig med den. Jeg vil drøfte dine behov for at afgøre, om behandling kan udrette det du ønsker at opnå.

Hvis vi begge føler, at det vil være værdifuldt at fortsætte, vil din jeg give dig nogle små tests til at afgøre din modtagelighed for forslag, din evne til at slappe af, dine færdigheder i at visualisere – fremgangsmåder der hjælper din mig til at tilpasse behandlingen til dig, så der kan lægges et personligt program, der vil være tilfredsstillende for din underbevidsthed, og føre til fremgang for dine mål.

Gør klar til den positive forandring med ren afslapning. Terapi der virker før du aner det. Velkommen i trancen.