Perfektionisme er en sygdom. Hypnose kan hjælpe dig med at behandle det

Vi kender alle mennesker som er perfekte i alt, selv deres hår, deres fysik og de ord som de siger er altid godt valgt. De synes at være perfekte i næsten alt så man ikke har lyst til at være i nærheden af dem. Disse mennesker ser altid meget strenge ud, men de er meget præcise og hvis der er noget som går galt flipper de ud.

Det som det handler om er at de også er meget kolde og reserverede, men det er ikke fordi de ikke er tilfredse med deres liv. De mangler altid noget. De ønsker at alt skal være perfekt, men i virkeligheden er intet perfekt. Perfektionisme bliver en besættelse, og når du er besat vil du aldrig være tilfreds. Du vi gå en date men dit tøj vil ikke være perfekt og din date vil ej heller være perfekt. Du skal måske til jobsamtale, men dine negle vil ikke være perfekte og du vil derfor ikke have din sædvanlige selvtillid som der skal til for at få jobbet.

Det som det handler om er at når denne perfektionisme bliver en besættelse kan det ødelægge dit liv. Så hvis du er en af de mennesker, kan det være du har brug for professionel hjælp. Hypnose kan hjælpe dig med at slippe af med dit problem hurtigt og permanent. Du spørger måske om hvad det handler om og om det kan hjælpe dig med din perfektionisme? Du vil blive fortalt hvad det handler om – hypnose når din underbevidsthed og finder præcis det som forårsager din perfektionisme.

Ofte ligger svaret i barndommen. Det som det handler om vil præcis finde det som forårsagede dit problem. Hvis dit problem er i din tidlige barndom, så vil hypnotisøren kende problemer let fordi det er forbundet med dårlige oplevelser som man ofte ikke ønsker at tale om. Så vil hypnotisøren erstatte disse negative følelser med positive, og det vil på et ubevidst plan hjælpe dig med at tænke anderledes. Efter hypnose vil du nyde dit liv. At tage dit liv tilbage er hvad det handler om.