Hypnose vil ikke sige nej, du vil

Har du oplevet en tid hvor du siger ja til nogen og ikke ønskede det? Når ja nemt kommer ud af din mund selv om du mener at sige nej? Somme tider har vi ikke modet til at sige nej til nogen som har en højere rangering i virksomheden end os, eller til vores venner og elskede familie. At sige ja virker bare nemmere end at sige nej. Der er grunde til at vi har det svært ved at sige nej. Nogle af disse grunde er;

  1. Vi kan ikke lide at blive konfronteret. Vi tror at hvis vi siger nej vil vi blive spurgt hvorfor og vil ikke kunne svare i frygt for at nogle bliver såret eller sure.
  2. Vi ønsker at undgå den svære følelse som medfører et nej. Det er en følelse som når vi siger nej til nogen, at nogen bliver såret, føler sig forulempet eller bliver sur og vi ønsker ikke at bekymre os på grund af dette.

Sommetider bliver vi udnyttet af personer som ved at vi har svært ved at sige nej. De forventer nemlig altid at vi siger ja, så de kan få hvad de vil og ønsker. Når man er flink og rar er en god kvalitet hvis det ikke bliver overbrugt. Overbrugt i den forstand at du stadig er flink og rar selv når det ikke er nødvendigt. Når du altid gør det bliver det til en vane som kan være svær at slippe af med.

Når det er blevet til en vane har vi tendens til at sige ja til alt der bliver tilbudt os uden at tænke over konsekvenserne. Denne konsekvens kan af og til bringe os i dårligt lyst så som at acceptere ting som er umuligt. Hvis andre mennesker ved at du har vane for altid at sige ja, vil de ikke have det dårlig med at bede dig om tjenester som du finder det svært ved at afvise. Et eksempel kan være når det kommer til økonomi. Når en ven spørger om de kan låne nogle men, men du ved at du ikke har pengene vil du går ud og låne pengene af andre for at låne dem videre til dine venner. Det ville stille dig i dårligt lys, specielt hvis låneren ikke har intentioner om at returnere pengene. Der er også mennesker som spørger om forskellige tjenester og opgaver og du siger ja selv om du ved at du ikke har tiden til det. Resultatet er at vi finder os selv i en meget svær situation.

Det er et normalt problem som mange løber ind i. Vi har ikke styrken til at ødelægge en andens hjerte, vi ønsker ikke at miste personer eller vi ønsker ikke at have ængstelige følelser for at sige nej. Fordi vi er virkelig bange for at blive afvist vil vi ikke have andre til at føle det samme fordi vi afviser dem. Når der er et problem med “ja” og “nej” svar, skaber vi et forkert mønster i vores sind.

Hypnose kan i denne sag hjælpe meget. Du vil starte med en “sig nej” session, som er fokuseret på at ændre din tilgang til hvordan man afviser andre. Denne session vil hjælpe dig med at forblive rolig og afslappet imens du foretager det valg som er bedst for dig og andre som er involveret. “Sig nej” sessionen vil sørge for at du ikke bliver presset til at gøre ting som du senere vil fortryde. Det hjælper dig også med at bestemme og forhindre at acceptere ting som vil gøre dig stresset go træt. Det at sige nej vil blive sat tilbage på balancebrættet og du kan nyde dit forhold til andre mennesker.

“Sig nej” hypnose er et stærk redskab som vil hjælpe personer som er fanget i et mønster af at tilgodese og tilfredsstille andre mennesker. Selvom det altid er godt at gøre ting for andre, er det klart at hvis du ikke sørger for dine egne behov og ønsker, at du har en større risiko for at blive frustreret eller få en depression.

”Sig nej” hypnose er som en ekstra uddannelses proces som vil hjælpe klienten til at forstå deres opførsel og den opførsel andre udviser som har en indflydelse på dem. Det vil især hjælpe klienten med at guide ham og blive oplyst omkring det at sige ”nej” kan til tider være godt for alle parter der er involveret. Efter at du er blevet mere klar over tingene vil du flytte dit fokus imod en ekstra uddannelse inden for det emotionelle som vil ændre hvordan du føler det og eventuelt være i stand til at ændre resultatet i en mulig manipulations manøvre.

Resultaterne af hypnose når det kommer til at tage beslutninger er forventet. Du vil lære at tage dine beslutninger helt afslappet. Når du har lært at se bort fra ængstelighed eller frygten bag, vil du blive mere klar i sindet og være i stand til at tage den bedste beslutning. Hvis det at sige ja får dig til at føle det bedre vil du være i stand til at sige ja, og hvis nej vil give en bedre følelse vil du være i stand til at sige nej uden at føle ubehag ved det.