Hypnose, hypnosis, Hipnosis, ?pnosi, Hipnoz, ??????

Det kan give os en god følelse at vide vi kan lærer forskellige sprog. Det får os til at føle vi er vigtige. Men som du bliver ældre vil du opleve at det ikke er så nemt som det plejede at være… Det er så svært at læse det eller bare huske andre sprog. Børn kan inden de fylder 6 år, selv om de er unge, meget nemt lære nye sprog uden problemer. Hvad er der sket med denne naturlige ting? Hvorfor er den blokeret? Det er der en grund til, fordi når vi bliver ældre ændres den måde vores hjerne virker. En anden grund kan være associeret med den manglende nydelse ved at gå i skole og det er svært at holde fokus og forblive koncentreret. Når du lærer et nyt sprog er det meget anderledes end når du skal lære dit modersmål.
Da vi var små børn havde vi det sjovt imens vi udviklede vores evne til at tale imens vi absorberede nye forskellige ord. Som vi bliver ældre har vores modersmål allerede dybe rødder i os. Vi taler nemt om det vi har på sinde og vi kan udtrykke hvad vi mener uden at skulle tænke over det. Men nu som vi bliver ældre opdager vi at der er noget som blokerer vores kapacitet til at lære eller huske ord, specielt ord fra andre sprog. Men selv om det sker, ved vi at vi stadig er i stand til at lære nye ting. Vi gør det hver dag, lære ved at huske eller ved at læse i en bog, det er stadiet af selv uddannelse. Hvorfor er disse ting så simple at gøre og det at lære et sprog virker så svært? Der er ingen ubevidst kamp fordi det bare er en proces. Det at lære et nyt sprog er det samme. Vi skal bare eliminere de ubevidste forhindringer og udvikle en ny måde at se tingene på.
Hypnose, hypnosis, Hipnosis, ?pnosi, Hipnoz, ??????Nu tænk på jorden, hvor mange sprog bliver der talt her på jorden? Hvor mange af dem kan du tale? Kun dit modersmål? Tror du at du er for gammel til at lære et nyt sprog? Kender du nogen af de videnskabelige undersøgelser der siger at du kun kan lære et nyt sprog inden en vis alder? Lad mig svare, nej. Det at lære et nyt sprog og alder har ingen forbindelse set med videnskabens øjne, men det bliver mere svært med alderen at lære et nyt sprog. Grunden er at vi sætter barriere for os selv foran vores indlæringsevne. Kort sagt får vi os selv til at tro at vi ikke kan lære nye ting. Vi danner disse barrierer på grund af tidligere oplevelser, du har måske ikke kunne lide de timer i skolen hvor du havde sprogundervisning eller du har måske tabt din evne til at holde fokus.
Stadig er det ikke umuligt at lære et nyt sprog uanset din alder. Du må have hørt om de reklamer der siger at du kan lære et nyt sprog ved bare at høre på det imens du sover. Det kan du altså ikke, det er ikke en dårlig idé men det forbliver en drøm. Imens du sover, er din bevidsthed inaktiv og din underbevidsthed er stadig vågen. Ideen om at lære et sprog imens man sover, kommer faktisk fra denne realitet. Når din bevidsthed er inaktiv er dit fokus og din koncentration i top. Hvad vi nogen fortæller dig at du ikke kan lære et sprog imens du sover men du kan øge din indlæringsevne i et sove lignende stadie? Det er hypnose, hypnose minder om det at sove i naturen. Du når direkte din underbevidsthed og kan finde årsagen til at du hare barrierer foran din indlæringsevne. Når du finder årsagen kan du slette dem eller ændre de oplevelser der har årsagen. Ydermere vil hypnose bringe dit sind til et klart stadie hvor du vil lære at vedligeholde dette klare stadie når du ønsker det. Det betyder at du selv kan finde din koncentration og fokus imens du har sprogtimer. Igennem hypnose vil du blive hjulpet med at vedligeholde det perfekte stadie i at lære lige som da du var ung, uden problemer bare absorberede den nye viden. Igennem hypnose vil du lære uden at du opdager at du er ved at lærer. Forskellige ord og sætninger kommer nemt tilbage uden at du behøver at tænke.
Kort kan du lære et sprog og det er ikke kun op til dig. Hvis du tror du kan lære så kan du. Hvis du ikke tror på du kan lære noget nyt så kan du ikke. Alt du skal gøre er at ændre den måde du tænker på. Hypnose vil hjælpe dig med at ændre den måde du tænker på og klare dit sind, som bringer dig i et stadie hvor du nemt kan lære nye ting. Hvem ved? Måske du kan oversætte denne artikel til et andet sprog om et par måneder?