Bekæmp kræft med hypnoterapi

Kræft?

Kræft er en sygdom i den moderne tidsalder, og den skelner ikke imellem alder, køn, religion eller noget andet. Men der er ny en ny måde at bekæmpe kræft på, hypnose. Det betyder ikke noget om det er dig der er syg eller det er en person som du kender, du har stadig brug for styrke og tillid til at både kroppen og sindet kan klare det – hypnosen hjælper dig med dette. Lægerne vil forstå den fysiske bedring, men du er den eneste til at passe din mentale del – din mentale del hjælper den fysiske og omvendt, og den ene ting som kan forene disse i deres mål imod helbredelse er hypnose.

Hvad kan hypnose gøre? Det gør det muligt for hjernen at nå underbevidstheden hvor denne kan blive instrueret til at fortage eller ikke fortage visse ting ved hjælp af forslag. Hypnose har allerede vist sig nyttig i kampen om vægttab og fobier. Hypnose kan øge din selvtillid og mentale styrke, som hjælper med at holde depressionen væk. Hypnose kan også fungere som en slags bedøvelse så du føler mindre smerte under og efter operationen og derfor være i stand til at forblive rolig omkring det. En anden ting med hypnose er at det også hjælper med at reducere bivirkninger.

 

Dog må vi aldrig glemme at hypnose ikke er en enkeltstående mirakelkur og at medicinsk behandling er og vil være nødvendig i alle tilfælde. Alt som hypnose gør, er at hjælpe sindet i kampen imod kræft, så hypnose og kroppen i samarbejde kan overvinde sygdommen. Men det modsatte er også sandt, uden mental støtte kan den fysiske behandling tage for lang tid om at virke eller endda mislykkes. Derfor er det bedste du kan gøre, er at bruge hypnose som et healings værktøj og lade lægerne gøre resten – effekten vil være overraskende