Kræft, cancer og hypnose

Hypnose og kræft/cancer

Kræft, cancer og hypnose
Hvis du lige har fundet ud af at du har fået kræft, bliver du nød til at kæmpe imod det. Der vil vente dig en hård periode, og for at kæmpe imod kræften bliver du nød til at være godt forberedt. Både din krop og dit sind vil kæmpe imod sygdommen sammen. Medicinsk behandling af din krop vil blive klaret af lægerne, men hvem vil tage sig af din sjæl og dine følelser? Det er de 2 mest vigtige våben som du kan få i din kamp imod kræft. Svaret er nemlig at kun dig kan hele dine tanker og følelser som du gennemgår i den periode. Hvis du føler du har behov for at få hjælp til det, så skal du vide at hypnose kan hjælpe dig i din kamp imod kræft.

Hypnose er en form for afslapningsstadie hvor den enkelte kan isolere sig selv fra omverden, men stadig er opmærksom på omverden. Dette stadig afslappelse gør at man kan nå sin underbevidsthed som er med til at styre vores liv. Hypnose kan ses som en måde at træne sin underbevidsthed til at opnå specifikke mål så som; vægttab, aggressions tendenser, overkomme fobier og så videre. Det er simpelt at overbevise din underbevidsthed omkring noget. Du når din underbevidsthed, hvor du søger i de tanker og minder der er skabt, hvor du enten ændre på disse eller erstatter dem med nye tanker som kan hjælpe dig med at nå dine mål i livet. Selvfølgelig kan hypnose ikke kurere kræft direkte, men det vil hjælpe dig med at slette de psykologiske sideløbende problemer der kan opstå og du vil føle dig langt bedre forberedt til den kamp du skal kæmpe.

Når det kommer til at bruge hypnose i kampen imod kræft er der mange punkter hvor hypnose kan arbejde og hjælpe den ramte.

Hypnose kan reducere stress der generelt opstår på grund af diagnosen samt i den medicinske behandlingsperiode. I tilfælde af kræft er det nemmest at overvinde sygdommen hvis man er i en god psykologisk tilstand, højt motiveret og har selvtilliden omkring at det er muligt at vinde over kræften, fordi medicinen ikke ville have de samme muligheder for at virke hvis du føler det er håbløst og bliver depressiv og stresset. Dette vil gøre din krops modstandskraft bliver svækket og sygdommen vil finde så mange flere muligheder i at vinde over dit immunsystem.
Hypnose kan hjælpe personer med at blive klar til operationer. Der er endda rapporteret tilfælde hvor hypnose har været brugt som en generel bedøvelse, men hypnose er primært brugt til at få folk til at virke afslappet omkring den forestående operation. De vil så forvente at operationen bliver en succes og at de vil nemt komme sig over sygdommen. Hypnose er også virkelig effektivt imod de smerter der kan opstå lige efter operationen, hvor det kan hjælpe med at reducere smerten du oplever.
Hypnose kan reducere de sideløbende bivirkninger man kan opleve ved behandling af kræft. Undersøgelser viser at nogle sideløbende bivirkninger ved kræft kan have store psykologiske dimensioner så som kvalme og udmattelse.
Hypnose kan forstærke immunsystemet til at kæmpe imod kræftcellerne. En person som er i en sund mental tilstand kan nemlig programmere sin krop til at kæmpe imod sygdommen effektivt, det er nemlig bevidst at der er en stor sammenhæng imellem de fysiske og psykiske tilstande. Dette betyder at du kan styre de celler som kæmper for dit liv ved hjælp at dine tanker og dit sind.
Hypnose kan også bruges til dem som tager sig af den kræftramte. En person der er vidne til at langtidssygdom, har lettere ved at tabe motivationen, og har svære ved at opmuntre og give styrke til den syge.

Som nævnt tidligere, kan hypnose alene ikke kurere kræft. Du bør klart tage den medicinske behandling som du er blevet rådet til af din læge, men disse behandlinger kan kun hjælpe dig med at få din krop helbredt og ikke helbrede de psykiske skader. Du kan blive nød til at modtage en ekstra hjælp så du kan blive stærkere i kampen imod kræft. Hvis du ønsker at sejre over sygdommen må du kæmpe fra alle mulige sider. Din krop og din sjæl bør kæmpe i harmoni og kæmpe for at opnå det samme mål.

Kræft er en kendt sygdom i vores tidsperiode, og kan nu helt helbredes ved hjælp af den korrekte medicinske behandling, men det er 100 % sikkert at en god psykologisk tilstand er et godt supplement til medicinen. Når du læser eller hører historier om folk som overvandt deres kræft, vil de fleste sige det samme; ”Jeg mistede aldrig mit håb og jeg gav aldrig op.” Hypnose kan hjælpe dig med at holde dit håb og have styrken til at kæmpe imod kræften igennem hele sygdomsperioden.

At få dit helbred tilbage efter en medicinsk behandling bør den understøttes af en behandling af din ånd. Lad dine læger gøres deres arbejde og så kan du passe din ånd.

Glem ikke at kræften kun er i din krop, lad den ikke sprede sig til din ånd og sjæl. Hypnose er en af de mest effektive måder at behandle en sjæl som er ved at blive overvundet af kræften. Du vil se at din behandlinger vil være mere effektive og det ville være mere behageligt efter du har starter på dine hypnose sessioner, og du vil blive overrasket over tempoet på din helbredelse. Du fortjener det så gør dig selv den tjeneste og vind over sygdommen.