Kreativitet med hypnose

Du har kreativitet

Du er en forfatter, musiker, designer, studerende der arbejder på et projekt eller en underviser. Du skal finde noget ekstraordinært, men din fantasi og kreativitet støtter dig ikke. Du husker hvor kreativ du var som barn, men du har på en eller anden måde tabt det. Du ved ikke hvornår, hvor og hvordan det skete. Du ved kun at det er meget svært at finde din kreativitet. Du savner dine tidligere kreative dage men intet hjælper. Du føler dig frosset, og du er tæt på at give op.

Kreativitet kan blive tabt grundet tidligere erfaringer, oplevelser eller frygt for noget. Du har det sikkert liggende i din underbevidsthed at tænke der ikke er nogen der vil kunne lide din nye bog, alle vil grine af dine næste sang, eller din professor vil ikke finde dit projekt interessant eller kreativt nok. Du har måske lavet en dårlig sang, skrevet en bog der blev afvist af flere forlag eller bare lavet nogle dårlige projekter i fortiden. Kort har du fejlet i fortiden eller du har en frygt for at fejle. Denne frygt er en opfattet fare af din underbevidsthed. Din underbevidsthed tror at det at fejle vil gøre dig trist og ked og den prøver at beskytte dig. Du har ikke tabt din kreativitet. Din underbevidsthed har bare blokeret din kreativitet og din kan ikke nå den.

Den venstre side af hjernen er ansvarlig for logik, dømmekraften, begrundelser og så videre, den højere side er din fantasifulde og kreative halvdel. Til dagligt er din venstre hjernehalvdel primært i brug og den højre side er aktiv under søvn eller dagdrømme. Dette er muligvis grundet til at de kendte sangskrivere siger at de skriver deres bedste sange efter at være pludselig vågnet, og de mest talentfulde forfattere ligger dybt i vores sjæl efter en meget kreativ drøm. Vi er meget kreative mens vi sover fordi vi de-aktivere vores blokader. Vi har ingen grænser mens vi sover, vores tanker er så frie som vi ønsker.

Hvad hvis der er nogen som siger de kan hele din kreativitet? Du ville nok spørge hvordan dette ville skulle lade sig gøre. Det simple svar er Hypnose. Ved hjælp af hypnose kan du nå din underbevidsthed og erstatte de negative erfaringer med positive tanker og du kan lærer dig selv at starte din højre hjernehalvdel. Underbevidstheden påvirker vores liv mere end bevidstheden. Den har sine egne regler som vi ikke engang kender og den kan lade os føje dens regler. Du har måske hørt at nogle dårlige erfaringer eller frygter, kan danne en kode hos underbevidstheden som er med til at beskytter dig fra ubehagelige situationer. For at overkomme den manglende kreativitet må man først finde grunden til at den mangler. Du kan ikke løse noget problem uden at kende grunden. I hypnose sessioner vil hypnotisøren hjælpe dig med at nå underbevidstheden og i vil sammen prøve at finde årsagen. Når årsagen er fundet vil du ved hjælp af hypnotisøren erstatte disse ubehagelige følelser du forbinder med din tidligere erfaring med mere behagelige følelser. Og igennem de forslag hypnotisøren stiller dig vil du føle dig mere afslappet og selvsikker. Du vil lærer at det at fejle er lige så naturligt som succes. Begge er menneskelige ting, nogle gange klare vi os godt andre gange fejler vi. Forskellen er at succes giver dig selvtillid og fejl ødelægger denne. Du vil nu danne nye koder i din underbevidsthed som siger ”Du kan have succes lige efter du har fejlet”. Du vil overbevise din underbevidsthed at beskyttelse er unødigt og at du ikke længere lever i fortidens minder.

Ydermere er hypnose et naturligt afslappet stadie lige som at sove eller at dagdrømme. Undersøgelser som har overvåget hjernes bølger og din krops handlinger under søvn og hypnose viser er de ligner hinanden meget. Hypnostisøre rapportere at personer under hypnose er mere kreative fordi de når deres underbevidsthed og fordi den sovende natur af hypnose vil din højre hjernehalvdel være aktiveret. I hypnose for kreativitets sessioner kan du lære hvordan du kickstarter din højre hjernehalvdel.

Kort kan du føle at du har tabt din kreativitet, men den er aldrig tabt. Den er bare gemt væk fra dig. Du bliver nød til at dykke dybt for at finde det og bringe det tilbage til overfalden. Hypnoterapi vil hjælpe dig med at genfinde din kreativitet. Alt du skal gøre er at være afslappet og lade hypnotisøren hjælpe dig med at finde din tabte kreativitet. Din kreativitet er stadig inde i dig, du skal bare have professionel hjælp til at finde den igen. Hvem ved? Måske venter dit mesterværk stadig forude.