Om fantasi og utrolig hypnose

Uanset om du er student, mode designer eller skriver som freelance, kan du forbedre din fantasi. Du skal bare have den rigtige hjælp. Sandheden er, når vi er børn, har vi masser af fantasi og kreative tanker. Men når vi vokser op, alt virker som om at det er blevet gentrykt. Nogle personer finder det meget svært at finde nye gode ideer. Du føler måske det er som om at give op. Men du bør først finde ud af hvad det handler om. Ved at forstår hvad det handler om, kan du udvikle et godt stykke arbejde. Det er ikke så svært at se hvad det handler om, den rigtige hjælp vil gøre det.

 

Du bør starte med at huske hvor kreativ du var. Føl dig ikke afskrækket. I fortiden har du sikker oplevet frygt og andre ubehagelige situationer. Ubevidst føler du dig tabt og frustreret. Det er vigtigt at fjerne frygt og stoppe med at forstille dig dårlige situationer. Du bør ikke engang tænke over om folk kan lide dig eller ej. Hvis du er bange for at fejle, så vil det ikke blive bedre. Dit sind prøver nemlig på at passe på dig. Hele situationen og det det handler om kan nemt blive fundet ved at analyserer din opførsel. Hvad det handler om er lige foran dig. Du skal lære hvad det handler om og fjerne de barrierer som er lige foran dig og stopper dig fra succes.

 

Du ønsker måske at vide at vores sind kan blive frit. Hvis nogle fortalt dig at du faktisk selv kunne helbrede situationen og tilbage bringe din kreativitet, hvad ville du gøre? Du ville klare det. Hypnose er den ultimative bekvemmelighed. Du kan erstatte frygt og negative tanker med fredelige og kærlige tanker. Forvandler det om til handling. Ubehagelige følelser vil høre til fortiden, det er hvad det handler om. Kreativiteten er aldrig tabt, hvad det handler om, har noget at gøre med energi og følelser. Så ved at forstå hvad det handler om vil du slippe dit potentiale fri.