Motivation og hvordan man får motivation –

Motivation og hvordan man får motivation

Motivation

er noget vi alle bruger i vores liv. Vi har alle specielle drømme som vi længes efter går i opfyldelse. Disse drømme hjælper medgiver motivation til vores sind til at når de mål. I disse tider, mange teknologier og systemer bliver brugt for at det er muligt at kommet tættere på vores mål. Det virker som om alle er velinformerede, men selv om vi er omgivet af disse videnskaber, teknikker og tips er der altid en forhindring som står os i vejen for at opnå vores mål og drømme, det er os selv. Selv om vi er omgivet af “motivation til os selv” teknikker, er det kun os selv som virkelig kan få det til at ske.

Der er perioder hvor vi oplever at vi altid er på farten og ikke kan stoppe os selv fra at gøre ting. Men der er også perioder i vores liv hvor vi bare ikke at motivation til at gøre noget. Vi ved at vi har kapaciteten men når det kommer til at gøre det, føler vi at der er en væg som stopper os og vores hænder er bundet. Måske er det vores selvværd der er for lavt så vi finder det svært at gøre hvad der burde gøres.

Men hvad sker der når vi stopper med at drømme… Vi kan ikke fokusere på selv at udføre de mindste små ting og de store planer du har i tankerne? Starter vi med at gøre noget bare for at stoppe halvvejs fordi vi løber tør for energi eller bliver distraheret? Ville det ikke give os en god følelses at være i stand til at lave store og små ting uden at tabe interessen? Hvis vi er i stand til at gøre det vil vi få en god følelse med os selv. Alt vi behøver er at tappe vores fontæne inde i os selv, den fontæne er vores underbevidsthed.

Men hvordan påvirker vores underbevidsthed os? Alle de ting vi lever for, tror på og ønsker er alle kodet ind i vores underbevidsthed. Den del af os som altid prøver at beskytte os imod fare. Alle de negative kommentar som vi oplever igennem de år der former os er alle programmeret ind i vores sind. Alle de dårlige oplevelser som vi tror vi har glemt er begravet dybt inde i os og efterlader et ar som giver os en dårligere selv-motivation. Negative bedømmelser fra vores forældre og venner da vi var yngre er som små knive der er klar til at skære i os. Disse vil være årsagen til vores negative tanker. På grund af dette danner vores underbevidsthed en frygt for at prøve noget nyt og række frem efter vores drømme. Tag for eksempel den lille pige som vil klatre op i et æble træ. Hun ønskede selv at klatre op og hente æblet selv, men i processen falder hun ned og brækker hendes ben. Denne oplevelse bliver gemt af underbevidstheden og hver gang det barn vil prøve at klatre op i et træ vil hendes underbevidsthed fortælle hende at hun ikke bør gøre det fordi hun måske vil falde ned. Dette er en god reaktion men ikke praktisk fordi den vil få os til at føle os bange hele tiden. Det er følelsen der stopper os fra at komme til skade som forhindre os i at gøre noget vigtigt. Lidt efter lidt mister vi vores selvtillid og vi føler os ikke motivere til at udføre noget mere.

Er der noget som vi kan gøre for at forbedre motivation? Ja med hypnose. Hypnose kan hjælpe vores underbevidsthed med at få motivation til at gøre ting som vi ønsker at opnå. Dette vil naturligt øge din motivation til dig selv og du føler at du bare ikke kan stoppe igen uden at føle dig presset. Det hjælper os til at give slip på vores fortids dårlige oplevelser og intensivere vores selvtillid og accept, kende vores mål og erfaringer, vores opfattelse af hvornår målet er opnået.

Hvordan virker hypnose? Hypnose er lige som at være i en dyb trance, en fortryllelse eller søvn som sætter os i direkte kontakt med vores indre. På dette tidspunkt er vores sind villig til at kommunikere med vores underbevidsthed. Det får os til at opdage hvad vi ubevidst blokere vores selvmotivation med. Igennem dette vil vi blive klar over årsagen. Når vi finder dem vil vi blive hjulpet med at ændre de ubehagelige følelser som er associeret med dem til behagelige følelser og vores underbevidsthed og vores underbevidsthed vil tro på at det virkelig er sket. Det her her vores fantasi kommer i spil. Vi skal forstille os at vi har opnået vores mål og at vi er glade for det vi har opnået. Det vil få vores underbevidsthed til at arbejde hårde for at vi kan nå vores mål i livet.

Vi kan alle opnå hvad vi ønsker i livet. Vores drømme vil blive store en dag; som forfatter, succesfuld forretningsmand, skolelære, doktor eller andet. Det eneste vi skal gøre at at træne vores sind i at opnå disse drømme. Hypnose kan være en stor hjælp til at slette de forhindringer der ligger i vores sind. Hypnose kan hjælpe os med at vide hvad der er inde i os, vores potentialer, vores motivation