Neglebidning fjernes med hypnose

Når du ser dig selv i spejlet beundre du dig selv. Faktisk er du en charmerende person med undtagelse for en enkelt detalje. Hvilken undtagelse? Undtagen dine hænder? Vores hænder er hvad andre personer lægger mest mærke til. Prøver du altid på at gemme dine hænder når du taler med andre fordi de er grimme. Hvorfor er de grimme? Bider du dine fingrenegle? Men du kan ikke sige det med ord, du hader det men du kan ikke stoppe. Du ved at det ikke kun er dine hænder men også selve handlingen som er et ubehageligt syn.Neglebidning fjernes med hypnoseDet er ikke det bedste syn på jorden at se en voksen bide negle eller en person med bidte fingernegle. I vores tid er personer evalueret ved førstehåndsindtrykket både i forretningsverden og i det sociale miljø. Så hvorfor vil du efterlade et dårligt indtryk? Sig det højt, kan du stoppe det? Gør du det ubevidst?

Udover den fysiske udstråling og indtrykket man har efterladt hos andre personer, kan det påvirke dit helbred negativt. Du kan ødelægge huden på dine fingre mens du bider negle, og dette kan være årsagen i en infektion i dine fingre. Har du oplevet det? Det er en meget smertefuld ting. Den anden effekt er endnu mere skræmmende. Tænk på hvor mange ting og steder du rører i løbet af en dag. Mens du bider dine fingrenegle er det faktisk det samme som at sætte din tunge på de ting og steder. Lyder det ikke ulækkert?

Du ved det måske allerede, men du kan ikke stoppe. Det kan være en vane, men du ved også dette. Måske at du allerede prøvet neglelak med en dårlig smag. Er det virkeligt nødvendigt at sige det er udueligt? Når du bruger sådanne metoder er det allerede under din vilje, sommetider overgår dine vaner din vilje. De er endda personer som er vant til smagen af sådanne typer neglelak, uanset hvor dårligt de smager. Det er klart en slags afhængighed og den er sommetider meget stærkere end dig.

Hvad skal du så gøre når du allerede har prøvet de produkter og de ikke virker? Har du prøvet hypnose? Ja hypnose, nej vi taler ikke om den form for hypnose du ser på TV. Vi taler om den videnskabelige metode af hypnose som udannede professionelle hypnotisører bruger. Hypnose er et stadie af dyb trance hvor man modtager forslag der lader dig komme i kontakt med din underbevidsthed. Når du når din underbevidsthed vil du blive i stand til at finde årsagen til din dårlige vane.

Den mest kendte årsag til at man bider sine fingre negle er daglig stress. Hvis du ønsker at vide mere omkring reducering af stress via hypnose kan du læse vores andre artikler så du kan se hvor succesfuld hypnose er omkring stress relaterede problemer. Hvorfor er det mest generelle problem der forårsager at man bider fingrenegle stress? Hvordan kan stress skabe sådan en vane? Personer koncentrerer sig om deres fingrenegle mens de bider dem og glemmer deres stress for en kort periode. Så din underbevidsthed begynder at tænke det at bide fingrenegle er en måde hvor man kan slippe væk fra stress og det tror at du er i et afslappet stadie mens du er under stress. Kort, når du er under stress siger din underbevidsthed; ”Bid dine fingrenegle, det vil få dig til at blive afslappet.” For at løse dette problem med hjælp af hypnose vil vi første forbigå din bevidsthed og nå din underbevidsthed. Kommunikation med din underbevidsthed kan gøre dig i stand til at lave modifikationer hos din underbevidsthed. Under en hypnose session for at bide negle vil vi modificere de koder i din underbevidsthed omkring det at bide fingrenegle. Vi vil ændre dit tankemønster som fortæller dig at du skal bide negle for at kunne slappe af. Dette vil blive opnået ved hjælp af de forslag du modtager fra din hypnotisør. Du vil forstille dig nye ting og din underbevidsthed vil opfatte dem alle som virkelighed. Med hjælp af dit nye tankemønster vil du se at du ikke behøver at bide dine fingrenegle mere.

Det andet skridt ville være at reducere din stress. Ved hjælp af trance stadiet af hypnose vil du være i stand til at kontrollere din stress. Som du reducere din stress vil din underbevidsthed heller ikke have behov for at sende de afslappende signaler til dig.

Når du har gennemført de 2 skridt vil du have løst problemet fra begge sider. Du vil reducere din stress og du vil ændre din reaktioner du har overfor stress. Til slut vil du finde ud af at du ikke behøver at bide dine fingrenegle mere. Det bedste er at de kun tager få hypnose sessioner for at opnå dette gode resultat.

Hypnose kan hjælpe dig med at genvinde dine smukke hænder efter de bid. Lad os slette din dårlige vane…