OM HYPNOSE

OM HYPNOSEI filmens verden fremstilles en hypnotisør ofte som en ‘mystisk mand’, der kan manipulere med sine omgivelser efter eget forgodtbefindende. Dette har absolut intet med virkeligheden at gøre. Tværtimod.

Hypnose er en naturlig tilstand, hvor din bevidsthed er fokuseret på en enkelt ting. Ligesom når du lytter til et smukt stykke musik og forsvinder ind i dine egne tanker.

I hypnose er du aldrig længere væk, end at du selv er med hele vejen. Du kaOM HYPNOSEn ikke overtales til noget mod din vilje, og du kan afbryde behandlingen, hvis du ikke føler dig tryg ved situationen. 

Underbevidstheden styrer din adfærd
Vores underbevidsthed styrer op til 90% af alt, hvad vi foretager os. Har du fx én gang lært at cykle, glemmer du det aldrig igen. Heldigvis. Men det samme gør sig desværre gældende, hvis nogen engang har bildt dig ind, at du ikke er god nok, at du ser sær ud, at du ikke kan holde tale osv. Alt sammen ting, som kan skabe store problemer i din hverdag.

Hvordan føles hypnose?
Hypnose er som at dagdrømme. Du forbliver vågen samtidig med, at du føler dig afslappet. Det er en behagelig oplevelse, hvor du aldrig mister fornemmelsen af tid og sted. Efter behandlingen vil du føle dig frisk og veludhvilet.

Samarbejde
En god hypnotisør eller hypnoterapeut kan i samarbejde med dig afdække årsagerne til dit manglende selvværd eller fobi og via underbevidstheden ændre dit adfærdsmønster.

Er du i tvivl om hypnose virker på dig?
Hypnotisk profil og forundersøgelse.

Hos os får du lavet en hypnotisk profil og forundersøgelse der afdækker om du vil have gavn af hypnose. Dvs. at du på 1 time får testet om hvor dybt du kan gå i hypnose og hvilke metode du skal arbejde videre med for at få den største gavn af hypnose-behandlingen. Så kan du derefter i ro og mag finde ud af om du vil fortsætte med hypnose behandlingen eller om der er andre terapiformer der er bedre for dig.

Folk er forskellige, derfor dette tilbud. Forskellige personer har forskellige muligheder for at gå i trance. Man kan groft sagt dele personer op i 3 kategorier! 20 procent der med det samme har den positive mulighed for at gå dybt i hypnose, 60 procent der lige skal vende sig til at bruge metoden men som samtidigt er og så måske de sidste 20 procent der ikke umiddelbart, uden træning vil få mulighed for at gå dybt i trance. På den måde kan du bedre finde den målrettede behandlingsform som du ønsker, uden først at have investeret i store summer i en for dig forkert terapiform for at få det bedre. Grunden til denne forskel ligger både i nogle biologiske fænomener såsom hvor godt hjernecellerne og udveksler informationer over hjernebjælken, men også om du har lyst til at tillade dig selv at gå så dybt i en afslappet tilstand at du har mulighed for at føle efter dit indre budskab til dig selv.

Biofeedback
Behandlingsforløbet hos Hypnose-info.dk

Vi bruger biofeedback. dvs. ved enhver behandling eller forundersøgelser benytter vi et apparat som bliver koblet på dine fingrer for at teste afslapningen.

Det er sådan at kroppens små elektriske signaler/svedafsondring og puls bliver målt så når de skifter pga. forløsning af stress eller man har kontakt med en følelse vil de give udslag på føleren. Derved gives fingerpeg om din trancedybde og hvor godt du kommer i kontakt med din underbevidsthed.

Sådan er behandlingsforløbet hos Hypnose-info.dk når vi taler om uhensigtsmæssige følelser:

  1. gang: Test af hypnotiserbarhed og du bliver introduceret til hypnose. Du vil her få målt din hypnotiserbarhed med en klinisk test. Dvs. det gør det muligt at skræddersy det efterfølgende behandlingsforløb efter hvilke muligheder du har for at gå i den drømmeagtige “poetiske” tilstand som hypnose i virkeligheden er. Hypnose er ikke i sig selv terapi. Det giver dig kun mulighed for, hvis du er disponeret for det, at nå dybere lag i din underbevidsthed. Formålet med den første gang er ikke en overbeviser, men en klinisk metode til at finde dit niveau af trancedybde. Formålet er at finde ud af hvilken type du er som person og du vil blive introduceret til hypnose. Du vil også blive givet et selvhypnose-kursus med så du kan fortsætte og forberede de næste behandlinger. Desuden vil 1. behandling blive foretaget.
  2. gang: Alt efter hvilken personlighedstype du er, vil du blive introduceret til de forskellige terapeutiske værktøjer der er muligt at bruge når du er i hypnose. Det er her den virkelige intervention er. Nogle deltagere har muligheden for at gå tilbage og huske og blive bevidst om ting der er sket tidligere i livet og som har givet en følelsesmæssig kapring. I hypnosen er det muligt for nogle at få forløsning af tidligere oplevelser som underbevidstheden har fortolket. Ved simpel fobi er det tit muligt at forløse tilstanden allerede efter en gang. Mere komplekse følelsesmæssige tilstande såsom jalousi, angst, depression, stress og komplekse fobier (f.eks. socialfobi) vil der være flere gange der skal til. Slankning kan høre under den kategori også. Ydermere vil resultatet for deltageren blive bedre ved at tillære sig selvhypnose.Evt. flere behandlinger? Det er vigtigt at understrege at al hypnose er selvhypnose. Dvs. hypnotisøren er aldrig bedre end hvad deltageren tillader sig selv og hypnotisøren at være. Når du arbejder med dig selv kan flere problemstillinger dukke op pga. du nu skal tage stilling til at have ændret din personlige indstilling på mange områder. Derfor er der ikke et bestemt antal faste behandlinger der skal til. Så det er vigtigt at du er af hele dit hjerte er villig til at arbejde med dig selv. Hypnose er ikke et kvikt fix som mange går og tror. Hypnose er et redskab til at nå ind til underbevidstheden og med terapeutiske værktøjer taget fra psykologi, gestalt terapi, NLP og psykoanalyse.

Sådan er behandlingsforløbet når vi taler om Hypnosmoking og rygefravænning:

  1. gang ryge-fravænning kr. 1.199,-. Her bedes du være røgfri på dagen. Så kommer du med abstinenser og når du går her fra vil du være uden abstinenser. Hvis du ønsker en efterbehandling på 1 time inden for et halvt år så udføres det for 399,- Det er vigtigt at du er fast besluttet på at det er dagen hvor du bliver ryge-fravænnet.
  2. gang hvis du ønsker en efterbehandling og forstærkning af afvænningen inden for et halvt år så udføres det for 399,-

Sådan er behandlingsforløbet når vi taler slankning:

  1. gang test af hypnotiserbarhed. Du vil også blive vejet og du vil få målt hvor meget af dig der er fedt, vand, og muskler. Du vil herved få målt hvilke fremskridt du gør fra gang til gang. Derved kan du se at selv om du vægtmæssigt ikke flytter dig, så kan du sagtens have omdannet uvirksomt fedt om til muskler. Muskler spiser fedt og det er god opmuntring at se at fedtet er vekslet til muskler.
  2. 3 , 4 gang Intervention dvs. omkodning af gamle mentale tankemønstre og positive forslag vil blive givet.

med venlig hilsen
Svend Steenstrup,

Board Certified Hypnotist