Shopaholic, er det dig?

Shopaholic?

Halvtreds par sko, mere end halvfjerds punge og tasker, hundrede af nederdele og kjoler, et ukendt antal bluser og dit klædeskab er alt for lille til alt dit tøj, alle steder i huset flyder det med nye ubrugte ting og udskriften fra dit kreditkort når skyerne og din bank konto bliver mindre og mindre værd for hver dag. Prøv ikke at gemme dig, du ved det jo godt og burde ikke skamme dig ved at indrømme det. Du er en af dem som er afhængige af at shoppe. Det har endda et videnskabeligt navn; shopaholic. Hvis du ikke ved om du er en shopaholic kan du tage denne lille test og finde ud af det. Shopper du mere end du har behov for og råd til? Hvis du svare ja så må vi sige tillykke med dit nye medlemskab i den voksende “Shopaholics Klub”.Shopaholic, er det dig?

Det at være afhængig af at shoppe (shopaholic) er en adfærdsmæssig forstyrrelse som ofte skyldes nogle psykologiske utilfredsheder. Personer som shopper mere end de har behov for og generelt mere end en gennemsnits person har behov for, de køber ting som de ikke har råd til og resultatet er en ond cirkel som med alle former for afhængighed. Denne afhængighed får dig til at føle dig dårligere, jo dårligere du føler dig jo mere har du lyst til at udføre din afhængighed, at shoppe. Som nævnt har denne afhængighed dybe rødder i din underbevidsthed som alle andre afhængigheder. Man shopper for at få en bedre følelse. Alle har behov for at føle sig bedre men hvad er det som gør at de er utilfredse? Deres liv, partner, job eller familier kan ikke gøre dem glade nok så de prøver at finde andre muligheder som gør de bliver tilfredsstillet. Vi kan alle godt lide at købe nye ting især når vi er triste og deprimerede. Lige på dette tidspunkt foretager din underbevidsthed den normale fejl, når du har følt dig trist husker du at du bliver normalt glad for at shoppe og derfor får du sådan en lyst til at shoppe. Med tiden skaber du en ny form for afhængighed, det at shoppe.

Er du afhængig af at shoppe (shopaholic) skal det kureres fordi det kan skabe store problemer i dit liv. Du vil løbe tør for penge, have mange ubrugte ting og det vil fortsætte i en ond cirkel så længe du lever hvis du ikke modtager professionel hjælp. Hvis du føler du ikke kan overkomme dette problem selv og du virkelig gerne vil slippe af med denne afhængighed og du er klar til at gøre det vil jeg forslå hypnotisk behandling.

Hypnose er en professionel behandlings metode. I hypnose kommer man i et dybt trance stadie, som gør at man kan når sin underbevidsthed ved at forbi gå ens bevidsthed. Når du har nået  din underbevidsthed kan du finde årsagerne der udløser denne afhængighed. Tricket er at du overbeviser din underbevidsthed om at situationer er anderledes ved hjælp af hypnotiske forslag givet af en trænet hypnotisør. Du vil forstille dig selv glad og lykkelig uden at skulle shoppe, og din underbevidsthed vil se denne fantasi som virkelighed og vil begynde at tro at du kan være glad uden at have et behov for at skulle købe en masse ting som er med til at dræbe din bank konto. Ydermere vil din hypnotisør give dig nogle forslag som gør at når du i fremtiden føler dig trist og deprimeret vil kunne kontrollere dine følelser og handlinger relateret til shopping. Underbevidstheden er det der kontrollere os, så hvis du kan kontrollere den kan du få fuld kontrol over dine tanker, følelser og lyster. Det bør dog ikke glemmes at det som gør hypnose til en succes er dig. Du er nøglen til at løse alle dine problemer, hvis du ikke tror på hypnose og du ikke ønsker at blive hypnotiseret vil du ikke lykkedes. Du har en indre kraft; du skal bare have nogen som kan dirigere dig i den rigtige retning af uafhængighed, helst nogen som mestre det at ændre tanker og vaner professionelt så som en hypnotisør.

Kort er shopping afhængighed en afhængighed der skal behandles. Der er en længerevarende behandling på kort tid som hedder hypnose. Hypnose vil hjælpe dig med at overvinde denne afhængighed og du vil vende tilbage til dit normale liv. Når du har sluppet af med din afhængighed vil du genvinde din selvtillid og selvværd. Gør dig selv en tjeneste i dag, gå ikke ud og shoppe men book en hypnose session i stedet. Det er det hele værd!