Skedekrampe

Skedekrampe eller vaginalkrampe er defineret som en tilstand der skaber en ufrivillig stramhed i skeden under forsøgt samleje. Skedekrampen  er faktisk forårsaget af ufrivillige sammentrækninger af bækkenbundens muskler der omringer skeden. Kvinden kan ikke direkte kontrollere den ufrivillige skedekrampe der opstår, det er en ufrivillig bækkenbunds refleksmæssige svar. Det vil sikkert resultere i et smertefuldt samleje eller måske endda gøre det umuligt at gennemføre. Selv om det er meget svært at indsamle pålidelige data omkring dette emne, antages der at omkring 0,2% af kvinder i alderen 15-64 lider af skedekrampe. Skedekrampe sager bliver normalt opdaget i alderen 15-30, hvor den mulige grund nok ligger i oplevelsen af det første samleje. Der er 2 former for vaginale/skedekramper, den primær og den sekundære. Hvis skedekrampe  opstår inden samlejet er det den primære version, men hvis det bliver udviklet efter en vellykket samleje er det den sekundære skedekrampe.

Man har generelt en tendens til at tro at vaginale kramper er en fysisk orienteret problem, men det er ikke nødvendigvis tilfældet. Det kan have flere årsager. Hvis ens forældre har skræmt en omkring sex i en ung alder, for megen smerte under samleje, voldtægt, fødsel, abort, manglende selvtillid, ting omkring ens egen krop man ikke kan lide og mange andre muligheder kan ligge til grunde for skede kramper. Alle disse facts peger imod at de vaginale/skedekramper som regel har en psykologisk baggrund. På en eller anden måde tænker kvinden at hun ikke skal have samleje. Underbevidstheden hos kvinden har givet hende nogle ”koder” og derfor prøver at gøre det umuligt at have samleje fordi underbevidstheden mener at samleje er dårligt, smertefuldt eller vil medføre uønskede resultater. Et eksempel kunne være; Hvis du har haft skede kramper  efter en fødsel, især en meget hård og smertefuld fødsel, vil din underbevidsthed lave en sammenhæng imellem det at have samleje og opleve smerten under en fødsel, den prøver nemlig at beskytte dig imod smerte.

Kvinder finder det generelt flovt at søge hjælp i sager med skedekramper/ vaginale kramper. Som et resultat deraf føler nogle kvinder at det er deres skæbne og at de skal lære at leve med det. Dette er ikke sandt. Skedekramper kan blive kureret nemt og succesfuldt. Først skal kvinden søge hjælp hos egen læge for at erfare om den ufrivillige stramhed er et resultat af psykiske problemer eller har en naturlig årsag. Når dette er afklaret og det viser sig at det ligger  i noget psykisk kan det blive behandlet ved hjælp af hypnose.

Hypnose er en behandlingsmetode hvor det er muligt for dig at nå din underbevidsthed direkte. Når du når din underbevidsthed, vil du lære grunden til dine vaginale kramper. Hvad er sket, dine tanker eller tro som ligger til baggrund for det? Angst fra barndommen, smerte eller skam? Når du først kender grunden til dine vaginale/skedekramper kan du erstatte dine negative følelser for den situation med positive følelser. Din underbevidsthed vil tage imod disse nye følelser som om de var ægte og vil opgive at være overbeskyttende. Efter dette vil du lære at erstatte de negative billeder i dit sind med positive billeder. Du vil forstille dig selv uden ufrivillig stramhed. Du vil plante en ny ide i din underbevidsthed, f.eks at de nye oplevelser ikke vil være så slemme som dine tidligere oplevelser og alle de dårlige oplevelser du har haft har ikke været din fejl. Andre ideer som er passende til din situation vil også blive forslået. Der er dog en ting du ikke bør glemme. Du skal være klar til denne behandling og du skal ønske at slippe af med dit problem. Du skal tro på det og ønsker det inderligt at det første skridt på vejen er hypnose, da det ellers ikke vil virke, men når du ønsker det vil det give gode resultater. Ydermere vil du lære din underbevidsthed at kontrollere dine muskler under samleje. Ja, du kan gøre dette. Du kan træne dit sind til at kontrollere dine muskler korrekt.

Efter en hypnose session for vaginale kramper/ skedekramper, vil du opleve at du ikke er bange for samleje på samme måde som tidligere, du kan lide din egen krop, og du relatere ikke til dine tidligere oplevelser med dine fornemmelser om de kommende oplevelser. Hypnose for vaginale skede kramper  behandling er faktisk en blanding af regressions hypnose, angst hypnose og muskel kontrol hypnose. Du kan finde information omkring succes og metode af hypnose i artikler relateret til disse.

Kort sagt ved du at du har et problem; du ved det har psykiske rødder, du ønsker at kæmpe imod og vinde over det og du er klar til at modtage professionel hjælp. Det eneste du mangler er at blive hypnotiseret til at nå den dybere underbevidsthed, fjerne de dårlige rødder, plante nye frø og vente på at de begynder at gro. Efter nogle få succesfulde sessioner vil du opleve en ny verden. En verden som millioner allerede har oplevet længe.