Smerte fjernes med hypnose

Smerte og smerte behandling

Smerte og vedvarende smerter er der mange mennesker der lever med I dag. Migræne, ortopædiske problemer, nyre sygdomme, tandlæge procedure, menstruations cyklus og mange andre grunde kan give en vedvarende ubeskrivelig smerter. Smerter er langsomt blevet en del af vores dagligdag, det er blevet en del af vores liv som vi alle ønsker at glemme. Mange akutte og kroniske smerter kan medføre en forringelse af vores livskvalitet, forhindre os i vores daglige ansvarsområder, og endnu være få os til at opleve frygtelige timer med smerte, som kan munde ud i en medicinsk behandling eller en operation.

Det bør …

Smerte og smertebehandling

Smerte?

Smerte skal altid tages alvorligt, hvad enten de er kroniske eller opstår pludseligt. Derfor bør du altid få undersøgt årsagen til smerterne hos din læge. Når det så er sagt, er hypnose meget effektivt også som smertebehandling.

Hvis du lider tilbagevendende hovedpine, kraftige menstruationssmerter, muskelsmerter el.lign., så påvirker det formentlig din hverdag betydeligt. Til dels på grund af den egentlige smerte, men også fordi du ofte er tvunget til at fravælge ting som fester, sport og andre arrangementer, som du ellers gerne ville deltage i.

Negative tanker forøger dine smerter
Måske undgår du at lave aftaler, når du ved, at du skal have …