Smerte og smertebehandling

Smerte?

Smerte skal altid tages alvorligt, hvad enten de er kroniske eller opstår pludseligt. Derfor bør du altid få undersøgt årsagen til smerterne hos din læge. Når det så er sagt, er hypnose meget effektivt også som smertebehandling.

Hvis du lider tilbagevendende hovedpine, kraftige menstruationssmerter, muskelsmerter el.lign., så påvirker det formentlig din hverdag betydeligt. Til dels på grund af den egentlige smerte, men også fordi du ofte er tvunget til at fravælge ting som fester, sport og andre arrangementer, som du ellers gerne ville deltage i.
Smerte og smertebehandling
Negative tanker forøger dine smerter
Måske undgår du at lave aftaler, når du ved, at du skal have menstruation, du siger nej til fester og arrangementer, fordi du er bange for at få hovedpine, eller fordi du sover dårligt om natten.

Mere mod på tilværelsen
Smertebehandling med hypnose kan ikke fjerne dine smerter helt. Men du kan lære at tackle smerten og nedbringe den til et niveau, hvor den er til at leve med. Hypnosebehandlingen gør dig i stand til at fravælge de negative følelser, som opstår straks du mærker antydningen af smerte.

Du kan modtage hypnosebehandling samtidig med behandling med anden medicin, som fx hovedpinepiller. Efter endt behandlingsforløb kan du muligvis undvære pillerne helt.

________________________________________________________________

Takket være hypnose behøver du ikke længere smertestillende piller!
Du kan opleve en forfærdelig hovedpine til tider. Du har også svært ved at være i rum med høje lyde og alt synes at genere dig. Du kan tage smertestillende medicin for at reducere stress og smerter. Men din hovedpine kommer igen og igen. Du føler dig urolig og frustreret. Det kan til tider være svært. Hvis du lære hvad det handler om med henblik på at håndtere en sådan situation vil det hjælpe dig med at frigive stress. Ved at få af vide hvad det handler om, kan din hovedpine forsvinde for evigt.
De fleste mennesker kan til tider opleve hovedpine, men for nogle kan det blive kronisk, det skal behandles straks. Det kan endda ødelægge hele dit liv. Dit energiniveau vil være lavt og du kan endda føle dig deprimeret og træt. Du kan sige nej tak til sammenkomster, møder og andet. Din samlede effektivitet kan blive dybt påvirket. Mangle psykologiske spørgsmål kan opstå. Du skal lære hvad det handler om så du kan stoppe denne situation. Du må ikke spilde tiden med at lære hvad det handler om. Det som det handler om vil vise dig en helt ny verden af muligheder.
Hovedpine kan være forbundet med mange faktorer. Dit stress niveau kan blive lavere, du skal slappe af i din krop og lære mere om hypnose. Det er fantastisk og rent videnskabeligt. Du får fred i sindet ved at vide at du er i gode hænder. Der er mange situationer som kan akkumulere stress følelser og negative tanker i vores sind. Sandheden er at du kan lære at styre sådanne følelser. Du behøver ikke at tage smertestillende piller længere. Ved at lære hvad det handler om vil du blive i stand til at slippe af med hovedpinen og stress. Du vil begynde at få en god følelse igen, og det som det handler om vil hjælpe dig med at føle tryghed og fredsommelighed.