medicin

Smerte fjernes med hypnose

Smerte og smerte behandling

Smerte og vedvarende smerter er der mange mennesker der lever med I dag. Migræne, ortopædiske problemer, nyre sygdomme, tandlæge procedure, menstruations cyklus og mange andre grunde kan give en vedvarende ubeskrivelig smerter. Smerter er langsomt blevet en del af vores dagligdag, det er blevet en del af vores liv som vi alle ønsker at glemme. Mange akutte og kroniske smerter kan medføre en forringelse af vores livskvalitet, forhindre os i vores daglige ansvarsområder, og endnu være få os til at opleve frygtelige timer med smerte, som kan munde ud i en medicinsk behandling eller en operation.

Det bør …

Drop smertestillende medicin – brug hypnose!

Smerter ?

Ja, det lammer dig igen. Du ønske nogle gange at du kunne slippe af med dit hoved. Lys, lyd, stå op, ligge ned – alt bliver faktisk forstyrrende. Du skal bruge flere glas smertestillende piller for at reducere det. Du føler at du ikke kan åbne dine øjne. DU HAR HOVEDPINE IGEN… En slem hovedpine… Hvis det vil få dig til at føle det bedre, så kan jeg fortælle, at flere lider af det samme.

Vi lider alle af hovedpine i nogle stadier af vores liv. Men hvad hvis det bliver smerter gentagende gange? Hvad hvis det ikke bliver til …