Drop smertestillende medicin – brug hypnose!

Smerter ?

Drop smertestillende medicin – brug hypnose!Ja, det lammer dig igen. Du ønske nogle gange at du kunne slippe af med dit hoved. Lys, lyd, stå op, ligge ned – alt bliver faktisk forstyrrende. Du skal bruge flere glas smertestillende piller for at reducere det. Du føler at du ikke kan åbne dine øjne. DU HAR HOVEDPINE IGEN… En slem hovedpine… Hvis det vil få dig til at føle det bedre, så kan jeg fortælle, at flere lider af det samme.

Vi lider alle af hovedpine i nogle stadier af vores liv. Men hvad hvis det bliver smerter gentagende gange? Hvad hvis det ikke bliver til at holde ud? Hvad hvis det begynder at ødelægge dit liv? Timer med smerter i sengen, dage hvor du ikke er på arbejde, aflysning af planer, fast medicinering som får dig til at føle dig søvnig. En hovedpine smerte vil ikke kun påvirke dig i den periode hvor den gøre ondt, men også påvirke din daglige ydeevne. Personer som lider af kroniske smerter rapporterer ofte om en mærkbar nedgang i deres daglige ydeevne og andre negative problemer omkring deres psykologier.

Hovedpine smerter kan have flere forskellige årsager fra højt blodtryk til muskel smerter, øje problemer, tandproblemer og meget andet. Hvis du har konsulteret din læge, kender du måske årsagen til din hovedpine. Måske er det resultatet af en sygdom, som skal behandles og du har allerede modtaget nogle behandlinger, måske medicin. Men hvad hvis nogen fortæller dig, at du kan reducere din hovedpine smerter yderligere? Og at du måske i nogle tilfælde slet ikke behøver medicin, fordi din hovedpine smerter måske skyldes stress relaterede problemer. For eksempel kan reduceret stress sænke dit blodtryk, afslappe dine muskler osv.

Metoden er Hypnose. Ja du har måske set det på TV og det virker som en slags underholdning, men det er faktisk videnskabeligt bevidst og anvendt af certificerede hypnotisører.

Hypnose er et stadie af dyb trance, hvor igennem du kan nå din underbevidsthed. I en hypnose session imod hovedpine vil din underbevidsthed lære at reducere hovedpine uden hjælp af medicin. Hypnotisøren vil give dig nogle forslag under hypnose sessionen og disse forslag vil blive opfattet af din underbevidsthed. Først vil du lære at blive mere afslappet efter hypnose og dette vil mærkbart reducere din hovedpine, fordi de fleste hovedpiner er relateret til stress og spændinger. Ydermere vil forslagene indeholde små tanke baserede formler for at føle mindre smerte. Hovedpinen vil faktisk stadig være der, men din krop vil lære ikke at føle smerten.

Hovedpine kan også medføre tvangstanker og andre emotionelle reaktioner. De er virkeligt forstyrrende, og uanset hvornår du føler det, vil du blive mere stresset og føle mere smerte. I en hypnose session imod hovedpine vil man prøve at reducere din generelle stress. Som du ved, kan stress medføre forhøjet blodtryk, spændinger i musklerne og andre fysiske effekter, som forårsager hovedpine. Det afslappende stadie i hypnose vil lære dig, hvordan du skal reducere din generelle stress og hvordan du skal kontrollere din krop. Det er kendt, at du kan kontrollere dine fysiske svar igennem dine tanker. Du kan kontrollere dine tanker og derved kontrollere din krop. I en hypnose session vil du lære at kontrollere dine tanker og opdage en ny måde at tænke på. Ydermere vil du lære at registrere hvornår hovedpinen kommer og derved forbygge den før den begynder. Du kan tune din krops alarmsystem. Du kan nemlig lære dit sind at advare dig imod de tegn som din krop giver, før du få hovedpine. Selv om du ikke er klar over dem, vil din underbevidsthed være klar over dem og du vil helt ubevidst forbygge hovedpinen, før den begynder.

Du skal ikke leve dit liv med hovedpine smerter og smertestillende piller. Hvis du er en af de flere millioner mennesker, der lider af hovedpine, kan du blive en af de heldige som slipper af med hovedpine eller får den lindret ved hjælp af hypnose. Det afhænger nemlig af årsagen til din hovedpine, om du kan få den lindret eller få den til at forsvinde