Smerte fjernes med hypnose

Smerte og smerte behandling

Smerte og vedvarende smerter er der mange mennesker der lever med I dag. Migræne, ortopædiske problemer, nyre sygdomme, tandlæge procedure, menstruations cyklus og mange andre grunde kan give en vedvarende ubeskrivelig smerter. Smerter er langsomt blevet en del af vores dagligdag, det er blevet en del af vores liv som vi alle ønsker at glemme. Mange akutte og kroniske smerter kan medføre en forringelse af vores livskvalitet, forhindre os i vores daglige ansvarsområder, og endnu være få os til at opleve frygtelige timer med smerte, som kan munde ud i en medicinsk behandling eller en operation.

Det bør noteres at ingen smerter bør undervurderes. Hvis du har smerter betyder det at der er noget galt og at du bør kontakte din læge for at finde ud af hvad der er årsagen til dine smerter. Hvis din smerter ligger til baggrund for sikkerhedsmæssige problemer bør du gennemføre den rette medicinske behandling. Først bliver du nød til at finde grunden til dine smerter, fordi dette kunne være et symptom på en seriøs sygdom. Det kunne også være at dine smerter kun er psykologisk orienteret, fordi vores hverdag er stresset og vores krop giver os signaler. Smerter er din krops alarmsystem. Når der er noget galt vil din krop advare dig, og det bedste den kan gøre er at give dig smerter. Stress relaterede psykiske problemer eller psykologiske orienterede helbredsproblem er stadig problemer for din krop, og den prøver at advare dig imod at du overbelaster den med stress, angst, vrede, frygt og så videre, og det er umuligt at lægge disse stressymtomer bag dig og leve livet med et smil på ansigtet. Så smerte er et helbredsproblem i den moderne tid, og du bliver nød til at finde en vej uden om det så du kan fortsætte dit daglige liv.

Moderne mennesker er overbevidst om at kemikalier er den eneste løsning til mange helbredsproblemer. Når de oplever et helbredsproblem hoppe de i en swimmingpool af piller. Medicin er åbenlyst den eneste løsning for mange af helbredsproblemerne, men hvad vi der er en anden vej til at hjælpe dig, så du kan glemme din smerte uden medicin? Der er nemlig en måde som kan hjælpe dig simpelt, uskyldigt, fri for bivirkninger, langtidsvirkende, ikke kemisk baseret og dybt afslappende, nemlig Hypnose!

Selvom den arbejdende mekanisme af hypnose når det kommer til smertelindring ikke helt fastlagt er der stadig en bestemt ting; Den hjælper dig! Der er flere der har gjort tanker omkring hvordan hypnose fungere inden for dette område. Et forslag er at du kan ændre din forventning til intensiteten af smerter, mens et andet forslag går på at få dit fokus overført til noget andet, så du ikke lægger mærke til smerten.. Og det fælles for alle forslag er at du vil enten føle mindre smerte eller den ville være forsvundet. Men hvordan sker det? Hypnose er et afslappet stadie hvor din sind er åben for forslag det bliver stillet. Det er i et sådant stadie at du har en klar fokuseret opmærksomhed og du er fuldt koncentreret om hvad du ønsker at opnå. Din hjerne absorbere de forslag der er givet som tør jord opsuger regn, hvis du lægger en plastikpose over jorden kan du ikke vande den. Det er præcis hvad hypnose gør. Den fjerner plastikposen fra jorden, dog i dette tilfælde din underbevidsthed, som nu er klar til at blive “vandet”.

I en hypnoterapi session for smertelindring vil du blive givet meget forsigtigt og udvalgte forslag af hypnotisøren eller dig selv, hvis du lærer de korrekte teknikker. I hypnose sessioner kan du lære din hjerne til ikke at opfatte smerte mere. Stadigvæk vil smerte signalerne bliver opfattet af din hjerne, men du vil ignorere disse og derved ikke føle smerte mere. Din underbevidsthed er så stærk at den kan kontrollere din hjerne, krop og følelser. Hvis du kan træne den til ikke at forvente smerte, kan du være sikker på at det vil den ikke fremover. Du vil derved slippe af med den frygtelige smerte der ødelægger dit liv.

Nu hvor du kender grunden der ligger til baggrund for dine smerter kan du modtage den rette behandling for “grunden”. Hvis du ikke har en specifik fysisk grund eller hvis du stadig har behov for at reducere smerten igennem den medicinske behandling er der et skridt mere du kan gøre for at opnå smertelindring. En hypnose session for smertelindring.