Sorg

SorgSorg får man f. eks ved. tabet af en forælder… Selv om det er uundgåeligt, selv om det er forventet eller uforventet, er det en af de mest smertefulde situationer man kan opleve i livet. Når man mister mennesker som man har kendt siden man var født og det er en smerte man kan opleve 2 gange i livet. Din mor eller din far, de 2 mennesker som altid var der for dig i dit liv. Selvom vi alle ved at en dag skal vi alle dø, er det umuligt at forholde sig til denne tankegang efter at man har oplevet døden. Selv dom som ikke har haft et tæt forhold med deres forældre kan finde det utroligt svært at overkomme den sorg det bringer. Sorg introducerer en masse ændringer i ens liv, både psykisk og emotionelt. At miste en er allerede hårdt, men at miste en forælder er meget hårdere. Nogle gange kan døden være forventet men dette ændre ikke resultatet, når ens forældre dør er det chokerende i alle henseender.
Det som er skyld i vores sorg er følelsen af at ”livet aldrig vil blive det samme som før”. Ja, dit liv vil ændres men det er ikke forbi. ”Livet går videre”. Selv om det er virkelig hårdt og sommetider virker umuligt at fortsætte med at leve efter et sådant stort tabt er det den eneste chance du har. Du føler måske at du hellere vil begraves i live eller du vil fortrække at tage det som en voksen og acceptere dit tab og vende dig til dit nye liv.
Det er et svært stadie af sorg du skal igennem, du har mistet en af de vigtigste personer i dit liv og du prøver nu at vende dig til dit nye liv. Du fortryder måske nogle af jeres perioder sammen eller også savner du dem. De er alle helt normale følelser. Personer som oplever at miste en forældre oplever de normale følelser forbundet med det som; sjok, fortrydelse, skyldfølelse, isolation og sorg. De oplever bare disse følelser på deres egen måde.
Du er vant til deres tilstedeværelse og nu føler du dig ”tom” Noget er forsvundet fra dit liv, men du må altid huske på en ting; du er her stadigvæk.
Hvis du prøver at vænne dig til dit nye liv og du føler det er svære end for andre, eller du føler du ikke kan gøre det alene kan du få professionel hjælp. Psykologer og terapeuter kan være brugbare for dig men der er en anden metode som vil give dig hurtigere resultater ved at ændre din måde at tænke på og opfatte livet og dets virke. Denne metode er hypnose som bruger 100% videnskabelige teknikker som bliver udført af professionelle.
Ved hjælp af hypnose kan du lære hvordan du skal kontrollere dine følelser, hvordan du skal holde dem ud og hvordan du kan fortsætte livet ved at forene det med dit tab. Der er ikke nogen måde man kan slette din smerte men der er altid hjælp at hente så du kan komme igennem det mere succesfuldt uden at ødelægge dit liv og andres liv. I en hypnose session der bearbejder dine problemer efter tabet af en forælder vil du være i stand til at kontrollere dine følelser uden at undertrykke dem og føler dig klar til at fortsætte livet. Den dybe trance stadie af hypnose vil give dig noget tid til at samle dine kræfter og vende tilbage til livet. Under en hypnose session vil du være i et så afslappet stadie at du føler du bliver renset for stress og smerte i en kort periode, men effekten af denne korter periode vil være langvarende. Ydermere i en hypnose session vil du blive givet nogle forslag som skal hjælpe dig med at nyde dit fremtidige liv og være vandt til realiteten at de er væk men at de uforglemmelige minder vil være med dig for livet. Hypnotisørens forslag vil modificere din måde på hvordan du reagere over for smerte og sorgog hvordan du tror dit fremtidige liv vil blive. Selvfølgelig kræver en vellykket hypnose session et samarbejde mellem terapeuten og patienten. Hypnose er en metode som når din underbevidsthed igennem din bevidsthed og trance stadiet i hypnose kan ikke blive opnået uden din vilje. Personer som er klar til at blive hypnotiseret og virkeligt vil løse deres sorg problemer opnår langt mere effektive resultater fra en hypnose session.
Kort fortalt er der uheldigvis ingen vej hvor vi kan tilbage bringe dine tab men der er altid en vej til at lindre din smerte og lære hvordan dit liv kan forsætte uden dem du savner, ved at ære deres minde. Det er kun et spørgsmål om at opfatte døde og livet, fravær og nærvær, sorg og glæde på den rigtige måde. Hypnose er en total videnskabelig fremgangsmåde til flere forskellige psykologiske problemer og kan hjælpe dig at overkomme denne store sorg. Mange andre har haft glæde af hypnose og det kan du også få.