Overspringshandlinger og udsættermentalitet

Det er tid til at gå til bekendelse. Hvor mange gange i dit liv har du udskudt dine pligter til et senere tidspunkt? Hvor mange gange har du misset en deadline med virkelig vigtige ting? Hvor mange gange har du misset en god mulighed? Hvem siger: ”Undskyld jeg kan ikke tælle hvor mange”?

Beskriver ovenstående præcis det du altid gør? Og er denne opførsel med til at hæmme din produktion? Har det ikke en grund? Forsinker det altid ting? Du ved at det du gør, er en adfærd der kaldes “overspringshandlinger / udsættelser mentalitet” af psykologer? En overspringshandling er defineret som: ”handlingen af en udsættelse, som udskyder handlingen til et senere tidspunkt.

Overspringshandlinger kan få dig til at føle dig skyldig og stresset. De nedsætter din produktivitet, isolerer dig fra samfundet fordi du vil se på dig som en person, der ikke fuldføre dine pligter og dit ansvar, og flere andre grunde. Når disse bliver mikset vil det ofte føre til flere overspringshandlinger som efterhånden vil give større bagslag. Overspringshandlinger vil sætte dig ind i en ond cirkel. Du udsætter tingene og det bliver værre. Når det bliver værre mister du også din selvtillid, selvværd, og troen på dig selv som medfører at du vil udsætte endnu flere ting. Til sidst bliver situationen så alvorlig at du begynder at udsætte dig liv, er du en af dem der er på kanten?

Overspringshandlinger kan have mange grunde, som f.eks. manglende selvtillid i forhold til det at udføre en opgave, uden at man kender sit potentiale, undervurderer de krav der er stillet til opgaven, ikke kan klargøre de definerede ansvarsområder. Muligvis er man ikke i stand til at lave realistiske tidsplaner. Der kan være mange andre grunde til overspringshandlinger. Nogle gange kan det også være med grund i et større problem. Der kan være psykiske problemer, eller en skade i den del af hjernen, som kontroller dine handlinger, dømmekraft og planlægning.

Uanset hvad grunden er, er overspringshandlinger en forkert opførsel som bør stoppes, da det kan resultere i et rodet liv. Alle mennesker skal opfylde deres ansvar i livet, og de bør opfyldes i tide, specielt når livet går stærkt. Du har ikke mulighed for at forberede dine skoleopgaver 3 dage senere end alle andre, du kan ikke aflevere lovlige dokumenter efter endt deadline, du bør ikke prøve at skrive den rapport du skal aflevere til din chef den sidste dag, og du kan ikke tage dine børn med i Zoologisk have 3 uger efter planen.

Som du kan se fra de ovenstående eksempler kan overspringshandlinger være en del af livet i alle aspekter, forretningsliv, skolen, sociale og familien…

Overspringshandlinger er en opførsel som skal ændres. Hypnose er en af de måder du kan bruge til at ændre i din opførsel. Igennem hypnose vil du lære at føle dig selvsikker og tro mere på dig selv. Du vil nå din underbevidsthed med alle de aktioner du tager under hypnosen vil blive gemt der. I hypnose sessioner imod overspringshandlinger vil du finde dig selv i en visuel øvelse af at gennemføre den forestående opgave, og du vil opleve en følelse af glæde og selvsikkerhed fordi du gennemføre opgaven succesfuldt. Mens du er i den dybe trance, vil du forstille dig selv, f.eks. som har afleveret rapporten til din chef som han ønskede og du vil forstille de positive følelser, der er associerede med den succes. Vores underbevidsthed kan ikke differentiere det virkelige fra vores fantasi. Så når du forstiller dig noget imens du er i direkte interaktion, er du din underbevidsthed, du vil opleve dette som virkeligt og din bevidsthed vil blive overbevidst om, at du har haft succes før og at du kan gøre det igen. Du vil også rejse igennem dit liv og undersøge de grunde, der kan være til at du laver overspringshandlinger. Uanset om der er tale om en tidligere fejl i livet, en uansvarlig handling eller hvilken som helst grund der er, kan du løse det problem i dit sind. Desuden vil hypnotisøren lærer dig at sætte mål ubevidst. Hypnotisørens forslag vil hjælpe dig med klart at definere dine mål, udnytte og planlægge din tid optimal, og gennemføre ting til tiden, uanset hvornår du møder en opgave der skal løses. Disse opgaver kan sagtens variere fra simpelt husligt arbejde til et meget kompliceret projekt.

Hvad er de ting der forhindre dig i at starte hvor du bør starte? Hvordan vil du føle hvis du har startet og succesfuldt fuldført opgaven? Hvordan skal du sætte de mål det kræver at gennemføre med succes? Ønsker du at kende de svar, der er på disse spørgsmål? Du vil have alle svarene efter du har gennemført hypnoterapi. Du vil rejse til din underbevidsthed og se det, der ligger til grund. Efter at have gennemført en succesfuld hypnoterapi vil dine naturlige overspringshandlinger blive erstattet af din nye opførsel; sætte mål, starte på opgaverne i tide og gennemføre disse succesfuldt. Glem ikke, ved hjælp af hypnose kan du blive kvit med dine overspringshandlinger og erstatte dem med din nye ansvarsbevidste personlighed. Dette vil være dit første skridt imod et liv fyldt med succes.