Vægttab med hypnoterapi

Vægttab

Et af nutidens mest udbredte problemer er overvægt, dette kan være forårsaget af en række årsager såsom; stress, ulykkelighed og endda dovenskab. Kampen imod fedme har bragt mange mulige løsninger, og blandt de nyeste er der hypnose. Du kan vælge for dig selv om du ønsker at tage piller, gå på anstrengende diæter og fitness-programmer eller tillade hypnosen at kigge ind i din underbevidsthed. Nogle af disse metoder er mere vellykkede end andre i form af kortere eller længerevarende resultater, men de seneste undersøgelser har vist at hypnose rent faktisk arbejder for vægttab.

 

Hvis du undrer dig over …

Vægttab med hypnose

Vægttab og hvad du kan gøre.

Nu om dage kæmper mange mennesker med vægttabs problemer. Teknikkerne der er brugt til at tabe sig variere fra strenge diæter til meget hårde og trættende vægttab træningsprogrammer, fra de såkaldte ”mirakel” diæter til forskellige piller og meget mere. Nogle af disse vægttab metoder er bedre og mere brugbare end andre. Nogle af metoderne er kun envejs og har kun effekt på kort tid, mens andre er perfekte hvis du ønsker at forringe dit helbred. Der er kun en vej til et sund og vedvarende vægttab. Du skal ændre dine spisevaner og blive mere aktiv.

Jeg …

Vægttab med hjælp af hypnose

Vægttab

I den moderne tid er der mange som lider af overvægt og mange leder efter den bedste teknik hvorpå de hurtigst muligt kan tabe sig, det kan variere fra strenge diæter, ”mirakel” diæter, piller og meget andet. Men vægttab med hypnose og du vil opnå en helt anden effekt end med mange af de andre ”utrolige” metoder som ofte kun vil give dig en effekt på kort tid. Den bedste vej for dig til at opnå et sundt og vedvarende vægttab er ved at ændre dit aktivitets niveau og spisevaner.

Her vil du blive introduceret til en alternativ teknik, vægtab …

Vægttab

De seneste observationer af forskningsresultater danner baggrund for de seneste synspunkter, at selv om en person følger en slankekur under opsyn af en professionel diætist og udføre yoga øvelser, vil personen ikke være i stand til at opnå langvarige vægttab.

Forståelse for en overvægtig persons behov:

Det ser ud som om at disse mennesker generelt gør en bevidst indsats for at komme i form, dog er dette uden støtte fra deres underbevidsthed. Derfor kan de hurtigt finde dem selv umotiveret til at fortsætte med at udøve yoga og starter med at forkæle dem selv med snacks, hvorved de frakender deres mål for …

Vægttab igennem hypnoterapi

Vægtproblemer er stadig et stigende problem.

Det er en åbenlys effekt af vores mindre aktive livsstil og de forkerte spisevaner, som vi mennesker følger i disse tider. Vores moderne livsstil presser os imod urimelig vægtøgning. Vi prøver så en masse forskellige diæter, motionsplaner, vægttabs piller og andre ting for at prøve på at reducere vores vægt. Ikke alle disse metoder er specielt hjælpsomme når det kommer til vægttab. Nogle personer opnår vægttab på baggrund af en af disse metoder, men ofte er denne form for vægttab ikke vedvarende. Normalt er vedvarende vægttab kun opnåelig igennem en aktiv livsstil og ved at spise …