Vægttab igennem hypnoterapi

Vægttab igennem hypnoterapiVægtproblemer er stadig et stigende problem.

Det er en åbenlys effekt af vores mindre aktive livsstil og de forkerte spisevaner, som vi mennesker følger i disse tider. Vores moderne livsstil presser os imod urimelig vægtøgning. Vi prøver så en masse forskellige diæter, motionsplaner, vægttabs piller og andre ting for at prøve på at reducere vores vægt. Ikke alle disse metoder er specielt hjælpsomme når det kommer til vægttab. Nogle personer opnår vægttab på baggrund af en af disse metoder, men ofte er denne form for vægttab ikke vedvarende. Normalt er vedvarende vægttab kun opnåelig igennem en aktiv livsstil og ved at spise sundt.

I denne artikel vil du blive præsenteret for en anden metode til at opnå vægttab.

Det er en god teknik til at opnå vægttab. Denne teknik er intet andet en hypnose. Hypnose bringer dig til din underbevidsthed og hjælper dig med at kontrollere din diæt, og der igennem din vægt.

Undersøgelser viser at hypnose kan have en meget positiv effekt på din vægt. Du kan opnå vægttab ved hjælp af hypnose. Du kan blive afslappet ved at blive hypnotiseret. En stemme, der tilbyder dig nogle forslag, kan producere samme effekt. Og den stemme vil være min. Ved at følge de forslag du modtager fra min stemme, kan du fokusere på specifikke objekter.

Det vigtigste ved denne metode er at du bliver nød til at tro på teknikken før du begynder på hypnose. Hvis du ønsker at hypnose skal hjælpe dig med vægttab skal du tro på teknikken med hele dit hjerte. Derudover er det også virkelig vigtigt at du ønsker at tabe dig. Det er kravene. Hypnose kan hjælpe dig med at reducere din vægt, men du kan kun bruge denne teknik til din egen fordel hvis du virkelig tror på det, og hvis du virkelig ønsker det. Der er ikke nogen der kan hypnotisere dig hvis du ikke ønsker det.

Når du er klar til at opnå vægttab igennem hypnose, vil denne teknik virkelig virke godt.

Den første og mest positive effekt af hypnose på din vægt er at den vil ændre dine spisevaner. Det er vigtigt at spise sundt. Først vil hypnose hjælpe dig med at kende forskel på virkelig sult og den psykologiske sult. Hypnose vil også hjælpe dig med at modstå dine usunde madfavoritter. Hypnose vil hjælpe dig med at holde dig væk fra den usunde mad, som måske kan være årsagen til din vægtøgning. Den vil hjælpe dig med at kontrollere din lyst til at spise din favorit mad og forhindre dig i at spise mere end du har behov for. Hypnose hjælper dig med at blive bevidst omkring det du spiser. Denne teknik hjælper dig derfor med at ændre dine usunde spisevaner til mere sunde spisevaner. Hypnose kan også gøre dig årvågen og aktiv. Du vil ikke længere være doven. Jeg er der for at hjælpe dig, for at lave en plan til din underbevidsthed og lede dig imod en sundere livsstil og samtidig hjælpe dig med at reducere din vægt. Et eksempel på en sundere livsstil er at vælge trapperne i stedet for elevatoren, hvis du skal op til den øverste etage.

Der kan være nogle tilfælde hvor dit vægtproblem ikke er så simpelt.

I det tilfælde bliver vi nød til at undersøge dybere, hvad problemet kan være. For nogle personer er hovedårsagen overspisning. For andre personer er det en doven livsstil som skaber problemet. Men der er nogle som oplever at de tager på, fordi de er deprimerede eller vrede. Man kan også tage på i vægt hvis man har dårlig selvtillid. Ved at nå underbevidstheden kan du hjælpe dig selv med at finde grunden til din vægtøgning. Det er her hypnose kan hjælpe dig. Du kan være sikker på at hypnose imod vægttab, efter få sessioner kan medføre livslange resultater. Hypnose kan hjælpe dig med at ændre din tendens til at spise usund mad og hjælpe dig med at tage dig sammen til at blive mere aktiv for at undgå unødvendig fedt på din krop.

Vi kan konkludere at når du indtager mere mad eller energi end du forbrænder, så vil den energi, der bliver tilovers blive opbevaret i din krop i form af fedt. Det er ok at spise mere hvis du kan forbrænde de kalorier der er i overskud. Forbruget af kalorier skal være større end dit indtag. Dette er den eneste måde at tabe sig på. Enten skal du formindske mængden af kalorier i dit indtag eller du skal forbrænde dem. Derfor skal den energi du bruger være større end den energi som du indtager hver dag.

Imens du undergår hypnose, vil jeg hjælpe dig med at organisere dit liv på en måde som hjælper dig med at opnå vægttab. Jeg vil give dig forslag omkring den glade sti og din underbevidsthed vil følge disse forslag. Hypnose vil sørge for at du spiser for at leve og ikke leve for at spise. Det er hvad hypnose kan gøre for dig. Tro på det. Tro på dine egne ønsker om at tabe dig og forbliv i den rigtige figur, og ingen kan stoppe dig fra at gøre det!