Vægttab med hjælp af hypnose

Vægttab

I den moderne tid er der mange som lider af overvægt og mange leder efter den bedste teknik hvorpå de hurtigst muligt kan tabe sig, det kan variere fra strenge diæter, ”mirakel” diæter, piller og meget andet. Men vægttab med hypnose og du vil opnå en helt anden effekt end med mange af de andre ”utrolige” metoder som ofte kun vil give dig en effekt på kort tid. Den bedste vej for dig til at opnå et sundt og vedvarende vægttab er ved at ændre dit aktivitets niveau og spisevaner.

Her vil du blive introduceret til en alternativ teknik, vægtab med hypnose, undersøgelser har været med til at bevise at hypnose har en meget positiv effekt på vedholdende vægttab. Hypnose er nemlig en slags hemmelig nøgle til din underbevidsthed, og metoden vil direkte gå ind og påvirke din underbevidsthed. Din hypnotisør vil hypnotisere dig ved hjælp af stemmen, hvor hypnotisøren vil give dig nogle forslag, disse forslag vil hjælpe dig med at overføre dit fokus omkring specifikke emner og du vil blive mere afslappet.

Vægttab med hypnose virker kun hvis du 100% tror på at det vil kunne hjælpe dig med at opnå et ved varigt vægttab. Med andre ord, du skal virkelig ønske at opnå et vægttab og du skal også tro på at hypnose er vejen frem. De forslag som din hypnotisør vil bruge er forslag som skal hjælpe dig med at ændre dine spisevaner, så disse bliver bedre og sundere.

Når du får vægtab med hypnose, vil hypnosen også hjælpe dig med at kende forskel imellem den psykologiske sult og den virkelige sult, det bliver nemlig lettere for dig at modstå usundt mad der kun giver dig en kort glæde. Vægttab vil give dig en større bevidsthed omkring dine skadelige spisevaner og erstatte dem med meget bedre spisevaner, og det resultere ikke kun i at du taber dig, men det hjælper dig også med at vedligeholde det vægttab du har opnået. Vægttab hjælper dig også med at fjerne noget af din dovenskab, fordi den vil programmere din underbevidsthed til at blive mere aktiv i løbet af din dagligdag, og det er endda helt ubevidst at du bliver mere aktiv. Forstil dig at du altid tager trapperne i stedet for at vælge elevatoren selvom denne er en mulighed. Overordnet er resultatet at dine spise- og motionsvaner har ændret sig drastisk i forhold inden du startede med hypnose.

Der kan dog også være en dybere grund til at du har problemer med vægten, og når du gennemføre en session for vægttab med hypnose, vil hypnotisøren hjælpe dig med at finde ud af om der ligger en dybere grund for dette. Fordi nogle mennesker motionere ganske lidt og spiser derfor alt for meget, eller trøstespiser for at få en bedre følelse, men der kan også ligge en dybere grund bag dine vægtproblemer. Grunden til disse vægtproblemer kan være en depression, vrede, manglende selvtillid eller andre grunde som du måske ikke lige kan forstille dig er et problem. Men med vægttab med hypnose vil du nå din underbevidsthed med hjælp fra hypnotisøren og derved finde årsagen til dine problemer og få hjælp til at løse disse. Hypnose er endda en meget kendt metode til at afhjælpe disse problemer og det er endda videnskabeligt bevist.

Det betyder at vægttab med hypnose er en proces hvor du kun behøver meget få sessioner for at se resultater og opnå succes og et vedvarende vægttab og vide helt naturligt; jeg føler sult, hvad er bedst til at stille min sult, jeg skal dyrke motion – det er nemlig også din nye nøgle til et sundere og bedre liv i fremtiden. Du vil automatisk spise mere sundt og dyrke mere motion, helt naturligt, fordi det ligger i din underbevidsthed.

Med vægttab med hypnose vil du lære at undgå at spise mere end du forbrænder, det vil medføre at du spiser mere energimæssigt korrekt eller du vil dyrke mere motion for at forbrænde den ekstra energi. Hele hemmeligheden er faktisk at mindske den mængde energi du spiser og øge den mængde af motion du dyrker, det gør du vil forbrænde mere energi. Forbrænder du mere energi and du spiser vil du opnå et vægttab. Vægttab med hypnose vil hjælpe dig med at ændre din tankegang og du vil lære hvilken vej der er den bedste at vælge for dit helbred. Husk at du spiser for at leve og ikke lever for at spise.