Vægttab med hypnose

Vægttab og hvad du kan gøre.

Nu om dage kæmper mange mennesker med vægttabs problemer. Teknikkerne der er brugt til at tabe sig variere fra strenge diæter til meget hårde og trættende vægttab træningsprogrammer, fra de såkaldte ”mirakel” diæter til forskellige piller og meget mere. Nogle af disse vægttab metoder er bedre og mere brugbare end andre. Nogle af metoderne er kun envejs og har kun effekt på kort tid, mens andre er perfekte hvis du ønsker at forringe dit helbred. Der er kun en vej til et sund og vedvarende vægttab. Du skal ændre dine spisevaner og blive mere aktiv.

Jeg vil introducere dig til en teknik brugt til vægttab. Det er hypnose. Dette er den hemmelige nøgle til din underbevidsthed. Undersøgelser har bevidst at hypnose har en positiv effekt på vægttab. Hypnose er en metode der direkte påvirker din underbevidsthed. De kan blive hypnotiseret ved hjælp af stemmen som vil foreslå dig muligheder, dette vil gøre du bliver mere afslappet og du kan overføre dit fulde fokus til mere specifikke emner.

For at hypnose vil virke til at hjælpe vægttab bliver du nød til at tro fuldt ud på dette. Du skal virkelig ønske at tabe dig, og du skal have en tro på at hypnose vil hjælpe dig med at nå dine mål. Glem ikke; du kan ikke blive hypnotiseret imod din vilje. Når du har besluttet dig og er klar til at blive hypnotiseret vil den gøre sit arbejde korrekt. Essensen i brug at hypnose i forbindelse med vægttab er at den skal hjælpe dig med at ændre dine spisevaner. Mennesker skal spise for at overleve, men at spise alt ting vi kan lide er ikke vitalt, nærmere fatalt.

Hypnose kan hjælpe dig med at kende forskel på rigtig sult og psykologisk sult, modstå usundt mad fordi de kun giver dig kort glæde og være klar over den tristhedsfornemmelse du har efter du har spist fast food. Det vil forøge din bevidsthed omkring de skadelige spisevaner og erstatte dem med bedre spisevaner. At ændre sine spisevaner resultere ikke bare i vægttab, men hjælper også med at beskytte det mål du har sat for dit vægttab. Udover dette slipper du også af med din dovenskab ved hjælp af hypnose. Hypnosen vil programmere din underbevidsthed i en sådan vej at du vil blive mere aktiv i din dagligdag helt ubevidst. F.eks. når du har en elevator og trapper foran dig, vil du automatisk vælge trapperne. Endelig vil du se at dine spise- og motionsvaner har ændret sig helt og aldeles

På den anden side, hvis du har konstant problemer med vægten, kan det være der ligger en dybere grund for dette, og sammen med hypnotisøren kan du finde baggrunden og løse dette. Nogle mennesker spiser bare meget eller slet ikke motionere, og spise for dem til at føle bedre for nogle få minutter, eller de føler ikke for at flytte selv en finger af en eller anden grund. Grunden kan være at der ligger en depression og rumstere, vrede, mangel på selvtillid og mange andre grunde som du slet ikke ville kunne forestille dig. Hvis du når din underbevidsthed kan du finde disse årsager og løse dem ved hjælp af hypnose. Succesraten på hypnose som hjælper med at fjerne problemer så som; depression, kontrol af vrede og opbyggelse af selvtillid er meget kendte.

Dette betyder at vægttab ved hjælp af hypnose er en proces med få sessioner, og vil have en langtidsvirkning og værdi; at føle sult, vælge hvad der skal stille sulten og bedre motionsvaner er nøglen til et bedre og sundere liv. Du vil spise mindre og mere sundt samt du vil dyrke mere motion.

Den korte version er hvad der skyldes overvægt har en sammenhæng med den energi man optager i forhold til den energi man forbrænder. Så hvis du spiser mere end du forbrænder, vil kroppen oplagrer den ekstra energi som fedt. Det betyder du enten vil blive nød til at spise mindre energimæssigt, eller forøge din motion så du vil forbrænde mere. Hemmeligheden bag vægttab er at mindske energi indtaget og øge energi forbruget. Igennem hypnose kan vi arbejde med dette og ændre din tænkemåde. Det eneste krav er at du skal ønske dette igennem hele dit hjerte og tro på at du kan gøre det. Du er nøglen, hvis du ikke ønsker dette eller ikke kan klare dette kan ingen stoppe dig i at sige fra. Din underbevidsthed vil lære dig hvilken vej du skal vælge ved hjælp af de forslag som hypnotisøren vil give dig. Hypnose vil minde dig om dine tanker og din krop om følgende sætning: ”Spis for at leve og lev ikke for at spise.”

Læs venligst mere mere på www.hypnose-info.dk/vaegttab/vaegttab-med-hjaelp-af-hypnose/