Vægttab med hypnoterapi

Vægttab

Et af nutidens mest udbredte problemer er overvægt, dette kan være forårsaget af en række årsager såsom; stress, ulykkelighed og endda dovenskab. Kampen imod fedme har bragt mange mulige løsninger, og blandt de nyeste er der hypnose. Du kan vælge for dig selv om du ønsker at tage piller, gå på anstrengende diæter og fitness-programmer eller tillade hypnosen at kigge ind i din underbevidsthed. Nogle af disse metoder er mere vellykkede end andre i form af kortere eller længerevarende resultater, men de seneste undersøgelser har vist at hypnose rent faktisk arbejder for vægttab.

 

Hvis du undrer dig over hvad hypnose rent faktisk gør, er det ret simpelt. Den sætter hjernen til at slappe af og giver den ansvarlige person muligheden for at give underbevidstheden forslag. På denne måde, er hjernen og kroppen henholdsvis i stand til at gøre flere ting. Først vil hypnosen gøre det muligt at skelne den egentlige sult fra den psykologiske, og dermed sørge for at vi kun spiser når vi skal og ikke fordi vi ønsker at være glade, det vil hjælpe med at sætte en stopper for junk food. Hypnose fortæller også underbevidstheden at motion er sundt for os og at vi ikke længere føler os dovne, vi vælger trapperne frem for elevatoren.

 

Hypnose arbejder også med de problemer som vi ikke engang ved at vi har. For eksempel kan angst, vrede eller lavt selvværd være ubevidste, men det kan gøre at vi spiser mere og mere usundt. Ved at finde og løse disse problemer via hypnose, kan vi begynde at bygge sundere spisevaner, og dermed opnå et permanent vægttab. Den sidste betydning for denne behandling er reguleringen af energi, den energi som kommer ind og ud af kroppen. Hypnose fortæller hjernen at den skal spise mindre og derfor vil kroppen ikke have overskydende energi til at gemme som fedt. Den vil også ubevidst instruere os i at blive mere fysisk aktive, hvilket ofte også giver vægttab.