Vægttab

De seneste observationer af forskningsresultater danner baggrund for de seneste synspunkter, at selv om en person følger en slankekur under opsyn af en professionel diætist og udføre yoga øvelser, vil personen ikke være i stand til at opnå langvarige vægttab.

Forståelse for en overvægtig persons behov:

Det ser ud som om at disse mennesker generelt gør en bevidst indsats for at komme i form, dog er dette uden støtte fra deres underbevidsthed. Derfor kan de hurtigt finde dem selv umotiveret til at fortsætte med at udøve yoga og starter med at forkæle dem selv med snacks, hvorved de frakender deres mål for vægttab.

Uden at underbevidstheden støtter en persons valg til at tabe sig, vil det snart blive en meget vanskelig kamp, med tilstedeværelse af psykiske konflikter i deres sind, og det er derfor lettest for dem at opgive, på grund af den ubehandlede depression og frustrationer de oplever.

Kæmp kampen:

Det er en meget stor kamp der ligger involveret i at tabe sig. Motivationen til at reducere vægten kan være kortvarig, fordi det er en følelsesmæssig ubalance der udløser vanerne til at spise for meget, og at der skal ske en afklaring med personligheden som støder ind i de daglige frustrationer i livet.

Målet med at tabe sig ved hjælp af de tilgængelige metoder kan suppleres med hypnoterapi som vil gøre vægttabets mål lettere at opnå og mere effektiv, ved at adoptere en af de følgende måder:

Positive skridt imod vægtkontrol:

  • Gradvis reduktion af vægten ved at holde kontrol over madlysten.
  • Forsøg fjernelse af stress som kan være i forbindelse med spisevaner, dette vil lindre stress eller fjerne dårlige slankekurs vaner.
  • Afskaf det ubevidste grundlag for at spise mere, hvilket som regel gør en tvungen til at spise uden at realisere handlingen.
  • Opnåelse af et positivt spejlbillede og opholde dette ved hjælp af nødvendige billeder af de forventede resultater, og derved arbejder for dem via en positiv dedikeret fremgangsmåde for at opnå et livslangt vægttabs resultat.
  • Beslut sig for at have en positiv holdning i forbindelse med sund mad. Undgå vanskelighederne i at følge en kostplan som prøver at lægge ny spisevaner i plan om at opnå et vægttab igennem disse og vedligeholde det.
  • Ha en stærk overbevisning i forbindelse med positiv tilgang til vægttab og ændre de negative tilgange til vægttab.
  • At være fortsat positiv er en afgørende succes i at tabe sig på en sundhedsmæssig måde. Ved at implementere hypnose, kan personen komfortabelt foretage ændringer til den planlagte kost.

De negative kræfter:

Undgå følgende negative tiltag, som uansvarlige personer, der har irrationelle principper omkring hurtigt drastisk vægttab.

  • Undgå tanker om drastiske vægttabsmuligheder så som brug af kirurgi.
  • Undgå at falde for fælden med de trendy svindelmidler så som kost piller eller ernæringsmæssige pulvere som erstatning for at spring en eller to af de vigtigste normale måltider over.
  • Ved at adoptere obskure formuleret kosttilskud, besøge sundheds centre eller fitness udstyrs saloner.

Det er blevet bemærket, at de enkelte faktorer, der er ansvarlig for vægtøgning bedre kan håndteres effektivt ved at anvende principperne for hypnoterapi. Hypnose hjælper med at inducerer en dyb afspænding i den person, som gør det muligt for hypnoterapeuten i at så på årsagerne til fysiske og psykiske forstyrrelser i bevidstheden hos der person, som kan være årsagen til de frustrationer som udløser episoderne med overspisning hos personen.

Hypnoterapi for vedvarende vægttab:

Med alle de nødvendige baggrundsoplysninger kan en hypnoterapeut arbejde med den individuelt relaterede forslag i en hypnoterapeutisk besked, sendt på et tidspunkt, hvor den person er sat i en meget modtagelig tilstand, hvilket gør sandsynligheden større for at personen acceptere forslaget.

Der er normalt uløste underbevidste hindringer, som aldrig vil komme til overfladen når personen er i en klar sindstilstand, som udgør grundlaget til følelserne og ubalancen imødegås ved overspisning. Hypnose kan anvendes til at udarbejde vidunderlige resultater i at tabe sig effektivt.

Således vil vægttab i forbindelse med hypnoterapi give realistiske og effektive resultater, som vil holde vægten stabiliseret i lange perioder, fordi patientens indre konflikter er løst, derved vil lysten til at overspise mangle som tidligere medførte vægtforøgelse.

Du kan læse mere på www.hypnose-info.dk/da/vaegttab/vaegttab-med-hypnose/